Κόσμος
|
11.03.2022 23:18
Πόλεμος στην Ουκρανία: Πούτιν και Λουκασένκο συμφώνησαν να αλληλοστηριχθούν απέναντι στις δυτικές κυρώσεις
NewsroomΟι ηγέτες της Ρωσίας και της Λευκορωσίας συμφώνησαν ότι στο εγγύς μέλλον η Μόσχα θα εφοδιάσει τη μικρότερη γείτονά του με σύγχρονο στρατιωτικό εξοπλισμό, όπως μετέδωσε το λευκορωσικό πρακτορείο ειδήσεων Belta.
Σύμφωνα με αυτήν την πηγή, οι πρόεδροι της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο συμφώνησαν επίσης, στη συνάντηση που είχαν στο Κρεμλίνο, να κάνουν κοινά βήματα για να αλληλοστηριχθούν απέναντι στις δυτικές κυρώσεις, συμπεριλαμβανομένων και των τιμών της ενέργειας. Το πρακτορείο δεν έδωσε άλλες διευκρινίσεις.
Η Λευκορωσία από την πλευρά της θα εφοδιάσει τη Ρωσία με σύγχρονη γεωργική τεχνολογία.
Διαβάστε ακόμη
- Ιβάν Σαββίδης για το δυστύχημα με οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Θρηνώ μαζί με τις οικογένειες και τα εκατομμύρια συμπατριωτών μας»
- «Βιολάντα»: Κατέθεσε ο επικεφαλής ασφαλείας του εργοστασίου, ακολουθούν οι ιδιοκτήτες
- Συγκλονιστικές οι πρώτες εικόνες από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ
- Έμεινε έγκυος ενώ ήταν παρθένα: Η περίεργη ιστορία μιας 17χρονης