Κόσμος|12.03.2022 19:51
Πόλεμος στην Ουκρανία - Κουλέμπα: Έτοιμοι για διαπραγματεύσεις - Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα
NewsroomΗ Ουκρανία είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί για τον τερματισμό του πολέμου τον οποίο ξεκίνησε η Ρωσία πριν από δύο και πλέον εβδομάδες, αλλά δεν θα παραδοθεί ούτε θα δεχθεί κανένα τελεσίγραφο, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα.
Στο forum του ρώσου Κασπάροφ ο ουκρανός ΥΠΕΞ
Μιλώντας σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε η ακομμάτιστη, μη κερδοσκοπική οργάνωση Renew Democracy Initiative, ο Κουλέμπα δήλωσε ότι θα σώζονταν ζωές αμάχων εάν η Ουκρανία είχε μαχητικά αεροσκάφη και περισσότερα επιθετικά αεροσκάφη για να καταστρέψει μεγάλους στρατιωτικούς σχηματισμούς. Πρόεδρος της Renew Democracy Initiative είναι ο Ρώσος τέως παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκάκι Γκάρι Κασπάροφ.
Διαβάστε ακόμη
- Σπουδαία ανακάλυψη: Βρέθηκε αρχαίο μαρμάρινο αντικείμενο που «μαρτυρά» τις πρώιμες χριστιανικές βαπτίσεις
- Αδιανόητο γκολ απ' τον Γιαννιώτη στην Τουρκία - Σκόραρε απ' τα 90 μέτρα ο Έλληνας γκολκίπερ!
- Πειραιάς: Παρασύρθηκε ανήλικος από αστικό λεωφορείο - Στο Τζάνειο σε κρίσιμη κατάσταση ο 17χρονος
- Οι διάλογοι-φωτιά στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - «Θα στον φτιάξω, αλλά να του πεις να μη γυρίζει και κοκορεύεται στα καφενεία»