Κόσμος
|
31.03.2022 22:29
Πόλεμος στην Ουκρανία – Μπάιντεν: Ο Πούτιν φαίνεται να αυτοαπομονώνεται
NewsroomΟ αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, δήλωσε την Πέμπτη, 31 Μαρτίου, ότι ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, φαίνεται να αυτοαπομονώνεται στη Ρωσία και μπορεί να έχει απολύσει ή να έχει θέσει σε κατ' οίκον περιορισμό ορισμένους από τους συμβούλους του.
Ενδείξεις ότι έχει απολύσει ή περιορίσει συμβούλους
«Φαίνεται να είναι αυτοαπομονωμένος και υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι έχει απολύσει ή έχει θέσει σε κατ' οίκον περιορισμό ορισμένους από τους συμβούλους του», είπε ο Μπάιντεν χωρίς να αναφέρει αποδείξεις. «Αλλά δε θέλω ακόμη να δώσω μεγάλη σημασία σε αυτό αυτή τη στιγμή».
Πρόσθεσε ότι είναι «σκεπτικός» με τις ανακοινώσεις της Ρωσίας για μερική απόσυρση των στρατιωτικών της δυνάμεων για να επικεντρωθεί η επίθεση στην Ουκρανία στην περιοχή Ντονμπάς, στο ανατολικό τμήμα της χώρας.
Διαβάστε ακόμη
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου