Ισραήλ: Πυροβολισμοί στο Τελ Αβίβ - Δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες
NewsroomΤουλάχιστον δύο νεκροί και οκτώ τραυματίες, είναι ο απολογισμός επίθεσης ενόπλου που σημειώθηκε νωρίτερα την Πέμπτη στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πυροβολισμούς σε διάφορα σημεία της οδού Ντίζενγκοφ, ενός πολυσύχναστου δρόμου με μπαρ και εστιατόρια. «Ένας τρομοκράτης άνοιξε πυρ και στη συνέχεια διέφυγε πεζός», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Channel 13.
Στις εικόνες που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά δίκτυα του Ισραήλ φαίνεται μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας στην περιοχή, όπου έχουν σπεύσει ασθενοφόρα. Στο σημείο μετέβη ο αρχηγός της ισραηλινής αστυνομίας και ο δήμαρχος του Τελ Αβίβ.
Οι ισραηλινές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ενόπλου, προτρέποντας τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση. «Μη βγαίνετε από τα σπίτια σας. Μη βγάζετε το κεφάλι έξω από το παράθυρο. Μη βγαίνετε στα μπαλκόνια», ήταν η σύσταση που έκανε εκπρόσωπος της αστυνομίας στους κατοίκους της περιοχής όπου σημειώθηκε η επίθεση.
- «Φοβόταν για τη ζωή του»: Το χρονικό της άγριας δολοφονίας στην Κρήτη και το ηχητικό από τους πυροβολισμούς
- Σοκαριστικό βίντεο: Οδηγός στις ΗΠΑ καταδιώκει παιδί για να το πατήσει με το αυτοκίνητό της
- Το τέλος μιας κουλτούρας; Δύο παμπ κατεβάζουν ρολά στη Βρετανία κάθε ημέρα του 2026
- Η γέφυρα - θαύμα στην οποία στέκεσαι και μπορείς να κοιτάξεις τέσσερις διαφορετικές χώρες