Κόσμος|11.04.2022 18:36

Απίστευτο περιστατικό σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ: Δείτε τι απάντησε στις αρχές επιβάτης που έκρυβε μέσα στο μπαστούνι του μια... λεπίδα

Newsroom

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Τρίτη σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ταξιδιώτης στην Βοστώνη δεν πέρασε τον έλεγχο ασφαλείας, καθώς οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Ασφάλειας Μεταφορών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Logan της Βοστώνης βρήκαν μια μακριά λεπίδα μέσα στο μπαστούνι του. Ο ίδιος υποστήριξε ότι «δεν είχε ιδέα ότι η λεπίδα ήταν εκεί μέσα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της TSA (Υπηρεσίας Ασφάλειας Μεταφορών) Νταν Βελέζ σε ένα tweet. Αφού ανακρίθηκε από την πολιτειακή αστυνομία της Μασαχουσέτης, ο άνδρας παρέδωσε το μπαστούνι και πήρε άδεια να συνεχίσει το ταξίδι του.

Δεν είναι ασυνήθιστο να κρύβονται λεπίδες σε φαινομενικά συνηθισμένα αντικείμενα. Την Πέμπτη, ένας επιβάτης προσπάθησε να περάσει από τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου με ένα στιλέτο κρυμμένο σε μια λαβή βούρτσας μαλλιών στο περιφερειακό αεροδρόμιο Ithaca Tompkins, σύμφωνα με tweet της εκπροσώπου της TSA Lisa Farbstein. «Ορισμένα αντικείμενα μπορεί να απαγορεύονται ακόμη και αν εξαρχής δεν φαίνονται επικίνδυνα, όπως ένα μπαστούνι που όμως έχει κρυμμένο ένα σπαθί», αναφέρει η TSA στην ιστοσελίδα της.

ΗΠΑΒοστώνηαεροδρόμιοειδήσεις τώρα