Κόσμος|11.04.2022 22:19
Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Γαλλία κήρυξε έξι ρώσους πράκτορες «personae non gratae»
NewsroomΗ Γαλλία ανακοίνωσε τη Δευτέρα, 11 Απριλίου, ότι «εντοπίστηκαν και θα απελαθούν έξι ρώσοι πράκτορες που λειτουργούσαν υπό διπλωματική κάλυψη».
Μυστική επιχείρηση από τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών στο γαλλικό έδαφος
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η γαλλική Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Ασφάλειας γίνεται λόγος για «μυστική επιχείρηση που διεξήχθη από τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών» στο γαλλικό έδαφος, ενώ αναφέρεται ότι «εν απουσία του Ρώσου πρέσβη, ο δεύτερος στην ιεραρχία της ρωσικής πρεσβείας κλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών για να ενημερωθεί για αυτήν την απόφαση».
Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράρ Νταρμαρέν χαιρέτισε αυτή την «αξιοσημείωτη επιχείρηση αντικατασκοπείας» στον λογαριασμό του στο Twitter.
Διαβάστε ακόμη
- «Καυτό» καλοκαίρι στα καύσιμα: Γιατί η έκπτωση δεν έφτασε ποτέ στην αντλία - Η βενζίνη «σκαρφαλώνει» στα 2 ευρώ
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη και αποχωρεί ατάραχος - Τον «έπιασαν» οι κάμερες
- Σε κλοιό καύσωνα μπαίνει η χώρα: Τα 41αρια, οι δύσκολες μέρες και οι «κόκκινες» περιοχές
- Περπατάτε αργά; Δείτε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την καρδιά και τον εγκέφαλό σας