Κόσμος|19.04.2022 20:17

Άγρια έγκλημα στις ΗΠΑ: Μητέρα δολοφονήθηκε με 58 μαχαιριές - Bρέθηκε νεκρή μέσα σε σακίδιο

Newsroom

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη με θύμα μια 51χρονη μητέρα. Νεκρή μέσα σε σακίδιο βρέθηκε μία 51χρονη γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το Κουίνς, στη Νέα Υόρκη, αργά το βράδυ της Παρασκευής (15/04). Το βράδυ της Παρασκευής, η Orsolya Gaal, μητέρα δύο παιδιών, έφυγε από το σπίτι λέγοντας στον 13χρονο γιο της ότι θα πάει να παρακολουθήσει μια παράσταση.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η Orsolya Gaal δολοφονήθηκε με 58 μαχαιριές στο λαιμό, το θώρακα, τα χέρια και τα πόδια της. Σύμφωνα με πληροφορίες της nypost, η τσάντα μέσα στην οποία βρέθηκε νεκρή η γυναίκα εντοπίστηκε από έναν περαστικό στο Forest Park, ο οποίος κάλεσε τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, όπου βρήκαν τη γυναίκα μέσα στην τσάντα χωρίς τις αισθήσεις της. Η αστυνομία ακολούθησε ίχνη αίματος από την τσάντα που τους οδήγησε περίπου μισό μίλι μακριά, σε μια πολυτελή περιφραγμένη τοποθεσία στο Forest Hills. Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε τα αίτια του θανάτου από χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό. Για τη δολοφονία της γυναίκας μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Τα απειλητικά μηνύματα που έλαβε ο σύζυγός της

Ο σύζυγος της γυναίκας έλειπε για ταξίδι στο Πόρτλαντ μαζί με τον 17χρονο γιο τους, όταν βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Ιδιαίτερα σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι ο σύζυγος της 51χρονης έλαβε απειλητικά μηνύματα στο κινητό του. Ένα από αυτά έγραφε: «Θα ακολουθήσει και η υπόλοιπη οικογένειά σου». «Η γυναίκα σου με έστειλε στη φυλακή, πριν μερικά χρόνια… επέστρεψα», έγραψε ο δράστης σε ένα άλλο μήνυμα.

αστυνομίαειδήσεις τώραέγκλημαδολοφονίαΝέα Υόρκη