Κόσμος|10.05.2022 19:09

Μεταλλάς από κούνια: Μωράκι γεννήθηκε σε συναυλία των Metallica υπό τους ήχους του «Enter Sandman» - Η μητέρα περιγράφει την απίστευτη στιγμή

Newsroom

Ένα από τα τυχερότερα μωρά του κόσμου γεννήθηκε πριν λίγες ημέρες στη Βραζιλία. Η μητέρα του είχε πάει σε συναυλία των Metallica και εκείνο αποφάσισε ότι εκεί θα ήταν τελικά το ιδανικό μέρος για να έρθει στον κόσμο!

Η Joice M. Figueiro ήταν 39 εβδομάδων έγκυος όταν πήγε στη συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος. Είχε κλείσει θέση στον χώρο που είναι για εγκύους, ΑμεΑ και άλλα άτομα που αντιμετωπίζουν κάποιου είδους κινητική δυσκολία και όλα έβαιναν καλώς. Αφού έπαιξαν τα δύο συγκροτήματα που «άνοιγαν» τη βραδιά και ένιωθε μια χαρά, όταν οι Metallica βγήκαν στη σκηνή, η Joice άρχισε να έχει συσπάσεις!

Τότε, η νεαρή tattoo artist άρχισε να κατευθύνεται προς τους γιατρούς που βρίσκονταν στον συναυλιακό χώρο, αλλά τα νερά της έσπασαν στη διαδρομή και κρίθηκε ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος να μεταφερθεί σε κλινική και θα έπρεπε να γεννήσει εκεί.

«Είχα ανάμεικτα συναισθήματα»

Σύμφωνα με την ίδια, την ώρα που έφερε το μωράκι της στον κόσμο, οι Metallica έπαιζαν το τελευταίο κομμάτι του setlist τους, «Enter Sandman».

«Είχα ανάμεικτα συναισθήματα», δήλωσε η μητέρα του μικρού αγοριού, Joice, στη Washington Post. «Δεδομένου ότι δεν ήταν προγραμματισμένο, φοβήθηκα ότι η ιατρική ομάδα δεν θα ήταν έτοιμη. Αλλά υπάρχει επίσης το συναίσθημα ότι μπορούμε να πούμε στον κόσμο ότι αυτό συνέβη επειδή οι Metallica είναι ένα από τα συγκροτήματα που αγαπάμε περισσότερο».

Η μητέρα και ο γιος μεταφέρθηκαν έπειτα στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία τους.

 

Η Joice και ο σύζυγός της, Jaime, κρατούσαν τα εισιτήριά τους για τρία χρόνια, αγοράζοντάς τα το 2019, όταν βγήκαν για πρώτη φορά προς πώληση. Αρχικά είχε προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2020, αλλά η συναυλία μετατέθηκε δύο φορές λόγω της πανδημίας. Όταν οι Metallica ανακοίνωσαν ότι το συγκρότημα θα πήγαινε τελικά στη Βραζιλία τον Μάιο του 2022, η Joice ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Metallicaειδήσεις τώραμωρόγέννασυναυλίαγέννηση