Κόσμος|09.06.2022 16:56

Ακσενέρ κατά Ερντογάν: «Ούτε οι Έλληνες δεν μας είπαν τσ@@@@ς»

Newsroom

Η πρόεδρος του Καλού Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ, αντιδρώντας στην προσβολή «τσο@@α», που εκστόμισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις διαδηλώτριες στο πάρκο Γκεζί, δήλωσε ότι «ούτε οι Έλληνες που τους ρίξαμε στη θάλασσα, δεν είχαν ξεστομίσει μία τέτοια βρισιά».

«Αυτή την προσβολή, ούτε ο Έλληνας που δεν μπορεί να ξεχάσει ότι τον έριξαν στη θάλασσα, ούτε ο Άγγλος, που τον έπιασε στομαχόπονος από την προηγούμενη ήττα του, ούτε ο Γάλλος που δεν μπορεί να ξεπεράσει τα τραύματά του, δεν την ξεστόμισε», έγραψε στο twitter η Μεράλ Ακσενέρ.

Τι είχε πει ο Ερντογάν

«Σκεφτείτε πριν από 9 χρόνια, πως στο τζαμί Μπεζμί Αλέμ, αυτοί οι τρομοκράτες, αυτοί που τραμπούκοι με τα μπουκάλια και τα κουτιά της μπύρας είχαν λερώσει μέσα στο τέμενος. Αυτοί είναι, τέτοιοι, είναι σάπιοι, είναι σουρτούκες (τσούλες)» είχε πει προ ημερών ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας στη βουλή στην κοινοβουλευτική του ομάδα με τις δηλώσεις του να μεταδίδονται απ' ευθείας και να αναμεταδίδονται και στα δελτία ειδήσεων.

Όλες οι ειδήσεις

Ευθείες απειλές Ερντογάν: «Δεν αστειεύομαι, θα πάθετε νέα Μικρασιατική Καταστροφή αν δεν έρθετε στα συγκαλά σας» - Με χάρτες απαντά η Αθήνα

Κακοκαιρία Genesis: Φέρνει ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πολλούς κεραυνούς - Ποιές περιοχές επηρεάζονται

Γιώργος Παπανδρέου: Βηματοδότης τοποθετήθηκε στον πρώην πρωθυπουργό

Πιο κοντά στο όνειρο για τη Νέα Τούμπα ο ΠΑΟΚ - Δημοσιεύθηκε το πολυπόθητο ΦΕΚ

ΤουρκίαΡετζέπ Ταγίπ Ερντογάνειδήσεις τώραΜεράλ Ακσενέρ