Κόσμος|16.06.2022 18:42

Τουρκία - Ο Ιμάμογλου επαναστάτησε: Δεν μπορούμε να διαχειριζόμαστε την οικονομία με κτίρια και παλάτια

Newsroom

Μιλώντας στην τελετή έναρξης της 11ης Αγοράς Κήπων στο Ατάσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη, ο δήμαρχος, Εκρέμ Ιμάμογλου, επαναστάτησε βλέποντας μπροστά του ένα νεόδμητο οικοδομικό τετράγωνο και άφησε αιχμές κατά του Τούρκου προέδρου Ερντογάν για τη διαχείριση της οικονομίας.

Η χώρα χρειάζεται μια καλή τάξη και καταρτισμένους ανθρώπους

«Το να κατασκευάζετε κτίρια για να πείτε, "η Κωνσταντινούπολη είναι το οικονομικό κέντρο του κόσμου", δεν αρκεί. Δεν μπορούμε να διαχειριζόμαστε μία καλή οικονομία μόνο με κτίρια και παλάτια, αλλά τοποθετώντας καταρτισμένους μάνατζερ», είπε. «Πώς μπορείτε να βελτιώσετε την οικονομία; Όχι πάντως με αυτά τα κτίρια. Μπορείτε να το πετύχετε βάζοντας λογικούς, ειδικούς ανθρώπους για αυτό. Από αυτή την άποψη, η χώρα μας χρειάζεται μια καλή τάξη και καταρτισμένους ανθρώπους», πρόσθεσε.

Όλες οι ειδήσεις

Μήνυμα Παναγιωτόπουλου σε Ακάρ ενώ κορυφώνονται οι τουρκικές προκλήσεις: «Δεν μπορούμε να πάμε μπροστά αν συνεχίσετε έτσι»

Στην τελευταία θέση τα ελληνικά ΜΜΕ ως προς την αίσθηση ανεξαρτησίας - Τι δείχνει έρευνα

«Οι λάτρεις βατράχων, λουκάνικου και σπαγγέτι επισκέπτονται το Κίεβο» - Υποτιμητικά σχόλια Μεντβέντεφ για Μακρόν, Σολτς, Ντράγκι

Αδειάζει Λατινοπούλου η ΝΔ μετά τις αντιδράσεις για τα σχόλια για τη Μπάρκα: Δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές

Τουρκίαειδήσεις τώραΕκρέμ ΙμάμογλουΚωνσταντινούπολη