Κόσμος|17.06.2022 15:50
Τσαβούσογλου: Αποχώρηση με νεύρα από το Φόρουμ των Πρεσπών - Γιατί έφυγε χωρίς να μιλήσει
NewsroomΟ υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος επρόκειτο να απευθυνθεί χθες βράδυ στο Φόρουμ Διαλόγου των Πρεσπών που διεξάγεται στην Αχρίδα αποχώρησε από το σχετικό πάνελ χωρίς να μιλήσει.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός της Βόρειας Μακεδονίας, Telma, ο Τσαβούσογλου αποχώρησε από το πάνελ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι η χώρα του δε συμπεριλαμβανόταν στο λογότυπο/χάρτη της διοργάνωσης. Αποχώρησε μόνο από το πάνελ. Συνέχισε τις επαφές του στο περιθώριο του Φόρουμ. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει τοποθέτηση από τους διοργανωτές για το συμβάν.
Επίδομα ρεύματος: Τα SOS για το Power Pass - Βήμα προς βήμα η διαδικασία
Διαβάστε ακόμη
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια