Κόσμος|17.06.2022 15:51

Πούτιν: Καθυστέρηση της ομιλίας τους στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ λόγω κυβερνοεπίθεσης

Newsroom

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη, υπέστη μια κυβερνοεπίθεση, με αποτέλεσμα να τεθεί «εκτός λειτουργίας» το σύστημα διαπιστεύσεων, αναγκάζοντας τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να καθυστερήσει κατά μία ώρα την προγραμματισμένη του ομιλία.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σε τηλεφωνική ενημέρωση στους δημοσιογράφους ότι η κυβερνοεπίθεση άρχισε χθες, Πέμπτη, και έθεσε εκτός λειτουργίας το σύστημα διαπίστευσης και εισόδου των επισκεπτών του φόρουμ, προκαλώντας πλήθος προβλημάτων σε σχέση με την πρόσβαση τους.

Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι οι ειδικοί προσπαθούν να διορθώσουν το πρόβλημα και πως η κεντρική ομιλία του Πούτιν μετατίθεται για τις 15.00 (ώρα Ελλάδος).

Όλες οι ειδήσεις

Θέλει διάλογο, αλλά προκαλεί ο Ακάρ: «Ορισμένοι Έλληνες πολιτικοί ενεργούν βάσει φιλοδοξιών» - Τι είπε μετά το τετ α τετ με Παναγιωτόπουλο

Υποχρεωτικός δια της… πλαγίας ο προσωπικός γιατρός: Τσουχτερές ποινές σε όσους δεν εγγραφούν – Μέχρι πότε οι εγγραφές

Επίδομα ρεύματος: Τα SOS για το Power Pass - Βήμα προς βήμα η διαδικασία

Πρόταση - έκπληξη από Guardian για Γλυπτά του Παρθενώνα: Επιστροφή πρωτότυπων στην Αθήνα και αντίγραφα 3D στο Βρετανικό Μουσείο

Βλαντίμιρ Πούτινκυβερνοεπίθεσηειδήσεις τώραΡωσία