Κόσμος|17.06.2022 17:19

Τουρκία: Ο Ιμάμογλου ανοίγει φτηνά εστιατόρια για τον λαό της Κωνσταντινούπολης

Newsroom

Μετά το φθηνό ψωμί του δήμου, τώρα και φθηνό δημοτικό εστιατόριο εγκαινίασε ο Εκρέμ Ιμάμογλου για τους πολίτες της Κωνσταντινούπολης.

Το πρώτο δημοτικό εστιατόριο ονόματι Kent άνοιξε στην περιοχή Τσάπα και τα εγκαίνια έκανε μάλιστα ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου. Το φιξ μενού που κοστίζει 29 TL, ήτοι 1.60 ευρώ, περιλαμβάνει σούπα, γκιουβέτσι, πιλάφι, σως χαϊντάρι (τζατζίκι χωρίς σκόρδο) και νερό.

Τα πρώτα γεύματα στους θαμώνες, που ήταν φοιτητές, σέρβιρε ο ίδιος ο Ιμάμογλου, ο οποίος στη συνέχεια έκατσε κι έφαγε μαζί τους.

Στο twitter, όπου ανήρτησε φωτογραφίες, ο Ιμάμογλου έγραψε: "Θα προσφέρουμε φθηνό και υγιεινό φαγητό σε αυτά τα εστιατόρια. Σήμερα, γευματίσαμε με φοιτητές της περιοχής. Θα αυξήσουμε την αλληλεγγύη και την υποστήριξή μας εν μέσω της οικονομικής δυσχέρειας».

Ο Ιμάμογλου δήλωσε ότι το δεύτερο Kent Lokantas? θα ανοίξει στην περιοχή Μπααγτζιλάρ.

«Όλα είναι εντάξει. Αυτή τη στιγμή, ολοκληρώνεται η διαδικασία πρόσληψης υπαλλήλων. Θα έχουμε και γυναίκες υπαλλήλους. Και μετά θα ανοίξουμε το υποκατάστημα στο Μπάαγτζιλαρ. Ελπίζω να βρεθούμε κι εκεί για να φάμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να βρούμε κι άλλα σημεία. Ανακοινώνουμε στους συμπατριώτες μας και το λαό της Κωνσταντινούπολης ότι θα ανοίξουμε νέους χώρους που θα είναι επωφελείς, ειδικά από τον Σεπτέμβριο, κατά την έναρξη των σχολείων και κατά την έναρξη των πανεπιστημίων, όπως και τον Οκτώβριο. Καλορίζικο!», ευχήθηκε.

ακρίβειαΤουρκίαΚωνσταντινούποληΕκρέμ Ιμάμογλουειδήσεις τώραεστιατόριο