Γαλλία - βουλευτικές εκλογές: «Θα κινηθούμε ενάντια στην παράταξη του Μακρόν» - Η πρώτη δήλωση Λεπέν
NewsroomΗ ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν και η Εθνική Συσπείρωση πανηγυρίζουν για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία αφού, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το κόμμα καταλαμβάνει 85 έδρες στο γαλλικό κοινοβούλιο.
Η Λεπέν, στη σύντομη δήλωσή της, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε όσους, όπως είπε, «μας εμπιστεύτηκαν και μας επιτρέπουν να πετύχουμε τους τρεις στόχους μας».
Στη συνέχεια εξήγησε: «Να έχει μειοψηφία ο Μακρόν, να ακολουθήσουμε την πολιτική μας ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και να αποκαταστήσουμε την ισχύ του έθνους μας. Είμαστε μία ομάδα, που θα κινηθεί ενάντια στην άκρα Αριστερά και την παράταξη του Μακρόν.
Θα σεβόμαστε τους θεσμούς, μόνη μας πυξίδα το συμφέρον της πατρίδας και του γαλλικού λαού».
Οι άνθρωποι υπεύθυνοι για πάνω από το 90% των πετρελαιοκηλίδων στις θάλασσες
Fuel Pass: Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώσεις για τη διεύρυνσή του - Ποιους θα αφορά
- Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
- Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
- Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
- Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ