Κόσμος|24.06.2022 16:28

Αντιπρόεδρος ΑΚΡ: Επί θητείας Ερντογάν ενισχύθηκε η Γαλάζια Πατρίδα μας

Μαρία Ζαχαράκη

Ο Αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος AKΡ κάνοντας μία αποτίμηση του προεδρικού συστήματος σήμερα με αφορμή την 4η επέτειο από τις εκλογές της 24ης Ιουνίου, τόνισε στο πρακτορείο Αναντολού ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν ηγήθηκε όλων των μεγάλων επιτευγμάτων της Τουρκίας σε αυτή την πρώτη θητεία του προεδρικού συστήματος.

«Η αποφασιστικότητα να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και τους νόμους τόσο της Τουρκίας όσο και της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου στην ανατολική Μεσόγειο, προκειμένου να εδραιώσουμε τη Γαλάζια Πατρίδα, απαιτούσε μια εξαιρετικά σημαντική ηγεσία. Ως έθνος, ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρό μας που κατά τη θητεία του ενίσχυσε τη Γαλάζια Πατρίδα. Ομοίως, τα εγκαίνια της Αγίας Σοφίας, που ήταν όνειρο και προσευχή της Τουρκίας εδώ και 90 χρόνια, έγιναν χάρη στην ηγεσία και τη βούληση του προέδρου μας εκείνη την περίοδο. Μπροστά σε αυτή την πανδημική κρίση, από την υγεία μέχρι την οικονομία, που έζησε όλος ο κόσμος, ολόκληρος ο κόσμος, ακόμα και οι ανεπτυγμένες χώρες, η Τουρκία έγινε μια από τις χώρες που επέζησαν από αυτή τη διαδικασία με τις λιγότερες ζημιές, ειδικά στον τομέα της υγείας, λόγω των ισχυρών υποδομών της».

Όλες οι ειδήσεις

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και ο δράστης ήθελε να τα ξαναβρούν - Ακόμα και σήμερα στη ΓΑΔΑ

Γιατί συγκρούστηκαν τα 2 ταχύπλοα που γύριζαν σκηνή για το «Γάμος αλά ελληνικά» - Τα νεότερα για την υγεία του τραυματία ηθοποιού

Τουρκία: Γνωστό μοντέλο και πρώην σύζυγος του ηθοποιού Σεϊταρίδη ζητά εισβολή στα ελληνικά νησιά

Ανίτα Άλβαρεζ: «Είμαι καλά» - Το πρώτο της μήνυμα της αθλήτριας που έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην πισίνα

Ρετζέπ Ταγίπ ΕρντογάνΤουρκίαειδήσεις τώραΓαλάζια Πατρίδα