Νέα ηγεσία για την Αριστερά στη Γερμανία
NewsroomΗ Γιανίνε Βίσλερ και ο Μάρτιν Σίρντεβαν εξελέγησαν σήμερα με απόλυτη πλειοψηφία στην ηγεσία του κόμματος της Αριστεράς, στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Ερφούρτη.
Η κυρία Βίσλερ ήταν ήδη συμπρόεδρος του κόμματος από τον Φεβρουάριο και είχε υποστεί έντονη κριτική για τα πενιχρά εκλογικά αποτελέσματα της τελευταίας περιόδου και έλαβε το 57,5% των ψήφων μεταξύ των γυναικών, ενώ ο κ. Σίρντεβαν είναι ευρωβουλευτής και εξελέγη με την ψήφο του 61,3% των συνέδρων.
Εκτός από την εκλογή της ηγεσίας, βασικό θέμα του Συνεδρίου που συνεχίζεται και αύριο είναι η θέση του κόμματος σε ό,τι αφορά τη Ρωσία και τον Βλαντίμιρ Πουτιν, η οποία από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία έχει προκαλέσει εσωτερικές εντάσεις και κριτική.
Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Αμετανόητος ο δράστης - «Για τα παιδιά μου λυπάμαι και την μάνα μου»
Το «μεγάλο αφεντικό» και ο τιμοκατάλογος των δουλεμπόρων του κυκλώματος που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ.
- Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
- Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
- Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
- Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ