Σε γραμμή Ερντογάν ο Κιλιτσντάρογλου με απειλές προς την Ελλάδα: Θα τους δείξουμε τί θα γίνουν τα όπλα στα νησιά
NewsroomΣτη γραμμή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κινείται και ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος απειλεί τη χώρα μας με φόντο το προκλητικό αίτημα της Άγκυρας για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου.
«Τώρα ας μιλούν, όταν έρθουμε στην εξουσία εμείς θα τους δείξουμε τί θα γίνουν τα όπλα σε εκείνα τα νησιά», είπε και συνέχισε: «Η εξουσία θα αλλάξει, θα έρθουμε στην εξουσία. Η ελληνική κυβέρνηση γνωρίζει ότι εμείς είμαστε πατριωτική δύναμη. Γνωρίζουν πολύ καλά από ποια παράδοση προερχόμαστε και ότι προστατεύουμε τα συμφέροντα της χώρας μας. Με τον ίδιο τρόπο γνωρίζουν καλά τον αείμνηστο Ετζεβίτ και τον αείμνηστο Ερμπακάν. Τώρα ας μιλούν, όταν έρθουμε στην εξουσία εμείς θα τους δείξουμε τί θα γίνουν τα όπλα σε αυτά τα νησιά»
Πανελλήνιες 2022: Αγωνία για τις βαθμολογίες - Αναμένεται χαμηλό όλων των εποχών στα Μαθηματικά
Νέα Υόρκη: «Παιχνίδια» θανάτου- Νεαρός ανέβηκε πάνω σε βαγόνι τρένου και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 45χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της
- Την ενοχή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου πρότεινε η Εισαγγελέας για τη διαρροή των emails - «Ήξεραν καλά τι έκαναν»
- This is Knicks: Κάν΄το όπως οι Σπαρτιάτες – Ο ιδιοκτήτης της ομάδας ζήτησε αποχή 10 εβδομάδων από το σεξ πριν τα playoffs
- «Έβλεπα αηδία στον καθρέφτη»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη για τη βουλιμία και τον αυτοτραυματισμό