Κόσμος|11.07.2022 09:16
Πανικός στο Σαν Ντιέγκο: Θαλάσσιοι λέοντες βγήκαν στη στεριά και άρχισαν να κυνηγούν τους λουόμενους
NewsroomΠανικός επικράτησε σε παραλία του Σαν Ντιέγκο, όπου δύο θαλάσσια λιοντάρια βγήκαν στη στεριά και άρχισαν να κυνηγούν τους λουόμενους.
Ευτυχώς οι ναυαγοσώστες παρενέβησαν και φρόντισαν ότι κανείς δεν θα τραυματιστεί κι ότι χαριτωμένα αλλά και επικίνδυνα θηλαστικά θα βρουν τον δρόμο της επιστροφής στη θάλασσα.
Δείτε βίντεο από το σοκαριστικό περιστατικό
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι τα θαλάσσια λιοντάρια υποφέρουν από έλλειψη φυσικών θηραμάτων, με αποτέλεσμα οι θηλάζουσες μητέρες να αναγκάζονται να αναζητήσουν φαγητό στη θάλασσα, αφήνοντας τα μικρά τους να φροντίσουν τον εαυτό τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Η αναστάτωση στην τροφική αλυσίδα γύρω από τις κύριες αποικίες των θαλάσσιων θηλαστικών πιστεύεται ότι προκαλείται από την αύξηση της θερμοκρασίας των υδάτων, που με τη σειρά της προκαλείται από ασυνήθιστα ασθενείς ανέμους κατά μήκος της δυτικής ακτής.
- Φυσικό αέριο: Η Ρωσία κλείνει τη στρόφιγγα και η Ευρώπη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα – Φόβοι για νέες αυξήσεις τιμών
- Προσωπικός γιατρός: Πόση ώρα θα εξετάζει τους ασθενείς και ποιες θα είναι οι υποχρεώσεις του – Πότε θα πληρώνουν οι πολίτες
- «Συλλέκτες κατοικίδιων»: Το κάνουν από αγάπη προς τα ζώα ή κρύβεται κάτι άλλο; Τι λέει στο ethnos.gr η πρόεδρος του σωματείου «Αδέσποτος Πλανήτης»
- Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές του επιδόματος ρεύματος – Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια
Διαβάστε ακόμη
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια