Κόσμος|21.07.2022 20:16

«Απελευθερώστε τη θηλή» - Ο Έλον Μασκ αυτοτρολάρεται για την εμφάνιση του με μαγιό τη Μύκονο

Newsroom

Αυτοσαρκαστική διάθεση φαίνεται να έχει ο Έλον Μασκ, ο οποίος δε δίστασε να απαντήσει στα memes που έχουν κυκλοφορήσει στα social media, με αφορμή την πρόσφατη εμφάνισή του με μαγιό στη Μύκονο.

Οι paparazzi «συνέλαβαν» τον ιδρυτή της Tesla στο νησί των ανέμων, όπου βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές και, αμέσως, η φωτογραφίες από την πολυτελή θαλαμηγό του, έκαναν τον γύρο του κόσμου. Το σώμα αλλά και το πάλλευκο δέρμα του επιχειρηματία δεν άφησαν αδιάφορους τους χρήστες των social media, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να δημιουργήσουν και τα σχετικά memes. Παραταύτα, ο Μασκ αιφνιδίασε τους followers του όταν έδειξε ότι δε διστάζει να αυτοτρολαριστεί, απαντώντας με χιούμορ.

«Ίσως πρέπει να βγάζω πιο συχνά τη μπλούζα μου»

Σε μία από τις αναρτήσεις, χρήστης του Twitter έβαλε δίπλα στο στιγμιότυπο έναν σκύλο με ολόλευκο δέρμα, με τον Μασκ να τού απαντάει: «οι γάμπες μου είναι μεγαλύτερες, όμως».

Σε άλλο στιγμιότυπο, όπου χρήστης δημιούργησε ένα κολάζ του επιχειρηματία, παρομοιάζοντας το στήθος του με αυτό μίας αγελάδας, ο Μασκ απάντησε, «ίσως πρέπει να βγάζω πιο συχνά τη μπλούζα μου. Απελευθερώστε τη θηλή».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έλον Μασκειδήσεις τώρατρολΜύκονος