Κόσμος|26.07.2022 12:32

Elon Musk: Τρίτο πρόσωπο στο γάμο του συνιδρυτή της Google; Το διαψεύδει λέγοντας πως έχει... αιώνες να κάνει σεξ

Newsroom

Θέμα στον Τύπο έγινε για μία ακόμα φορά ο Έλον Μασκ που μετά την απόπειρα εξαγοράς του Twitter απασχολεί για τη φερόμενη εμπλοκή του στο γάμο του του φίλου του και συνιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal ο Έλον Μασκ ήταν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο.

Ο Μπριν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του, Νικόλ Σάναχαν, τον περασμένο Ιανουάριο, επικαλούμενος «ασυμφωνία χαρακτήρων». Φίλοι του ζευγαριού ισχυρίστηκαν ωστόσο, μιλώντας στην εφημερίδα, ότι η Σάναχαν είχε μια ερωτική περιπέτεια με τον Μασκ τον Δεκέμβριο του 2021, την περίοδο που διεξαγόταν το φεστιβάλ Art Basel στο Μαϊάμι.

Το δημοσίευμα της WSJ υποστηρίζει πως o Έλον Μασκ συνάντησε τυχαία σε ένα πάρτι τον συνιδρυτή της Google, αφού εκείνος είχε καταθέσει ήδη αίτηση διαζυγίου, και τον ικέτεψε γονατιστός να τον συγχωρέσει. Ο Μπριν έκανε δεκτή τη συγγνώμη δημοσίως, ωστόσο η σχέση ανάμεσά τους παραμένει... στον πάγο.

«Έχω... αιώνες να κάνω σεξ»

Ο 51χρονος CEO της Tesla με σειρά αναρτήσεών του στο Twitter διαψεύδει το δημοσίευμα και δίνει τη δική του άποψη, επικρίνοντας μάλιστα την εφημερίδα για αναπαραγωγή αβάσιμων φημών που δεν ενδιαφέρουν κανέναν.

«Πρόκειται για ανοησίες. Ο Σεργκέι και εγώ είμαστε φίλοι και χθες το βράδυ βρισκόμασταν στο ίδιο πάρτι! Τη Νικόλ την έχω δει μόνο δυο φορές μέσα σε τρία χρόνια, και τις δύο παρουσία πολλών ανθρώπων. Τίποτα ρομαντικό» έγραψε αρχικά ο δισεκατομμυριούχος.
«Έχουν γράψει τόσα κακεντρεχή άρθρα για εμνένα και την Tesla που έχω χάσει το μέτρημα. Είναι ντροπιαστικό γι’ αυτούς, ειλικρινά» πρόσθεσε.

«Δεν μίλησαν σε κανένα από τα βασικά πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται» τόνισε ο Μασκ απαντώντας σε σχόλια των followers του που επίσης επέκριναν την εφημερίδα για «κιτρινισμό».

Μάλιστα για να γίνει ακόμα πιο πειστικός ο Μασκ ισχυρίστηκε πως έχει... αιώνες να κάνει σεξ εκφράζοντας και το παράπονό του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΈλον Μασκ