Κόσμος|27.07.2022 12:36

Kate McCann: Ποια είναι η δημοσιογράφος που κατέρρευσε στο ντιμπέιτ Σούνακ - Τρας

Newsroom

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η τηλεμαχία μεταξύ της Λιζ Τρας και του Ρίσι Σούνακ, διότι η συντονίστρια του ντιμπέιτ Κέιτ ΜαKκάν (Kate McCann) κατέρρευσε στο πλατό.

Οι δύο υποψήφιοι για την ηγεσία των Συντηρητικών είχαν δώσει ραντεβού για να κονταροχτυπηθούν στο πλατό του TalkTV, αλλά αφού ακούστηκε ένας γδούπος, η συζήτηση διεκόπη.

Τη στιγμή εκείνη η κάμερα ήταν στραμμένη στην υπουργό Εξωτερικών και κατέγραψε την αντίδραση της. «Θεέ μου» ακούγεται να αναφωνεί η Τρας με έντρομο ύφος.

Η αντίδραση της Τρας 

Λίγο μετά από το στιγμιότυπο αυτό η μετάδοση διεκόπη και στους δέκτες των τηλεθεατών εμφανίστηκε το εξής μήνυμα: «Λυπούμαστε για τη διακοπή του προγράμματος. Εργαζόμαστε για την επίλυση του προβλήματος και σύντομα θα επανέλθουμε στην κανονική ροή».

Στη συνέχεια το TalkTV ανακοίνωσε πως το ντιμπέιτ δεν θα ολοκληρωθεί, διότι η δημοσιογράφος λιποθύμησε κι ότι «παρόλο που είναι καλά, η ιατρική συμβουλή ήταν ότι δεν πρέπει να συνεχίσουμε με τη συζήτηση. Ζητούμε συγγνώμη από τους θεατές και τους ακροατές μας».

Οι δύο πολιτικοί την επόμενη μέρα κι ενώ είχε γίνει γνωστό τι συνέβη με αναρτήσεις στο twitter ευχήθηκαν στην περαστικά ΜαΚκαν και έσπευσαν να ανανεώσουν το ραντεβού μαζί της.

«Καλά νέα που ήδη αναρρώνετε @KateEMcCann. Ήταν μια υπέροχη συζήτηση και ανυπομονώ να δεχθώ τις ερωτήσεις σας σύντομα!» έγραψε ο Ρίσι Σούνακ. 

«Με ανακούφιση άκουσα ότι η @KateEMcCann είναι μια χαρά. Πραγματικά λυπάμαι που έπρεπε να τελειώσει μια τόσο καλή συζήτηση. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά σύντομα με την Κέιτ και την υπόλοιπη ομάδα του @TheSun @TalkTV» σημείωσε η Λιζ Τρας.

Ποια είναι η Κέιτ ΜακΚάν

Η παρουσιάστρια επρόκειτο να συντονίσει το ντιμπέιτ μαζί με τον πολιτικό συντάκτης της Sun, Χάρι Κόουλ, ο οποίος ωστόσο νόσησε με κορονοϊό και δεν βρισκόταν στο πλατό.

Η ίδια είναι δημοσιογράφος και ρεπόρτερ της Sun και του TalkTV. Μέχρι τον Ιανουάριο εργαζόταν στο Sky News, ενώ έχει εργαστεί σε: «Daily Telegraph», «The Solar», «Metropolis AM» και «The Guardian».

Η 30χρονη ΜακΚάν είναι ενεργή στα social media με 135.000 ακολούθους, ενώ ελάχιστα είναι γνωστά για την προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του TalkTV η ίδια είναι καλά στην υγεία της και κατέρρευσε εξαιτίας του άγχους. Η ίδια δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση μέχρι στιγμής. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρίσι ΣούνακΒρετανίαειδήσεις τώραΛιζ Τραςντιμπέιτ