Κόσμος|29.07.2022 22:40

ΗΠΑ: Νεκρό μέσα σε πλυντήριο βρέθηκε 7χρονο αγόρι - Πώς σημειώθηκε το θλιβερό περιστατικό

Newsroom

Σοκ στις ΗΠΑ για το 7χρονο αγόρι το οποίο αναζητούσαν επί ώρες οι γονείς του, και βρέθηκε νεκρό μέσα στο πλυντήριο της οικογένειας. Ο μικρός Τρόι Κέλερ είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του και ενώ, αρχικά, οι γονείς του νόμιζαν ότι έπαιζε έξω με τους φίλους του, στη συνέχεια ανησύχησαν όταν είδαν ότι δεν έπαιζε κανένα παιδάκι έξω. Ο πατέρας του Τρόι βγήκε στους δρόμους της γειτονιάς του να τον ψάξει και η μητέρα του τηλεφώνησε σε συγγενείς και φίλους μήπως το παιδί της είχε πάει εκεί.

Τρεις ώρες αργότερα οι γονείς τηλεφώνησαν στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Χάρις του Τέξας και δήλωσαν την εξαφάνιση του μικρού παιδιού. Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση, ενώ ο σερίφης επισκέφθηκε το σπίτι της οικογένειας για να κάνει τις ερωτήσεις του σχετικά με τον Τρόι στους γονείς. Μετά την κατάθεση του ζευγαριού ο σερίφης ζήτησε να ρίξει μία ματιά στο σπίτι. Ο ίδιος και ο βοηθός του ξεκίνησαν από το δωμάτιο του αγοριού.

Ατύχημα ή κακόβουλη πράξη;

Όταν κάποια στιγμή μπήκαν στο γκαράζ αντίκρισαν το μακάβριο εύρημα. Ο μικρός Τρόι βρέθηκε νεκρός μέσα στο πλυντήριο. Την υπόθεση έχουν αναλάβει πλέον ντετέκτιβ ενώ, ακόμα, δεν έχει γίνει σαφές εάν το πλυντήριο είχε μέσα νερό και εάν ήταν σφραγισμένο το καπάκι του από έξω. Τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αρχές είναι δύο. Το ένα να πρόκειται για ατύχημα και το άλλο, για κακόβουλη πράξη. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν προβεί σε δηλώσεις σχετικά με το τί έχει συμβεί και αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αγόριειδήσεις τώρανεκρόπλυντήριοΗΠΑ