Κόσμος|09.08.2022 11:38

Ο Τζο Μπάιντεν παλεύει να φορέσει το… σακάκι του και τα καταφέρνει με τη βοήθεια της Τζιλ – Δείτε το βίντεο

Newsroom

Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με τον Τζο Μπάιντεν να παλεύει να φορέσει το σκούρο μπλε σακάκι του, μόλις αποβιβάστηκε από το ελικόπτερο, που τον μετέφερε στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσει από το Κεντάκι με το προεδρικό αεροσκάφος, το γνωστό σε όλους Air Force One.

Με τον αέρα να φυσά δυνατά ο 79χρονος Μπάιντεν προσπαθούσε επί δεκαπέντε δευτερόλεπτα να βάλει το μπλέιζέρ του, αλλά μάταια.

Mέχρι που τελικά αναγκάστηκε να παρέμβει η σύζυγός του, Τζιλ, για να τον βοηθήσει να βρει το μανίκι με πολλούς από το αντίπαλο πολιτικό στρατόπεδο να σπεύδουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για να εκτοξεύσουν βέλη στον ηλικιωμένο Πρόεδρο.

Το προεδρικό ζεύγος είχε μόλις ολοκληρώσει μια περιοδεία στο Λοστ Κρικ του Κεντάκι, όπου είχαν μεταβεί για να δουν ιδίοις όμμασι τις καταστροφές από τις πρόσφατες πλημμύρες και τις κατολισθήσεις λάσπης και να υποσχεθούν ομοσπονδιακή βοήθεια στην Πολιτεία.

Αλλά πέρα από το σακάκι που τον δυσκόλεψε, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έπεσαν και τα γυαλιά ηλίου του Μπάιντεν στο έδαφος κι έσκυψε να τα μαζέψει. Φάνηκαν πάντως ότι άντεξαν την πτώση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

σακάκιελικόπτεροΗΠΑΤζο Μπάιντενειδήσεις τώρα