Κόσμος|19.08.2022 22:33

Το βίντεο της φρίκης από γυναικοκτονία στη Βρετανία: Άντρας έπνιξε τη γυναίκα του και έκρυψε το πτώμα της σε βαλίτσα

Newsroom

Ένα ειδεχθές βίντεο στο οποίο φαίνεται άντρας να μεταφέρει μια βαλίτσα μέσα στην οποία αποδείχθηκε ότι βρισκόταν το πτώμα της γυναίκας του δόθηκε στο φως της δημοσιότητας. Το βίντεο δείχνει τη συζυγοκτονία που συγκλόνισε τη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, ο 46χρονος άνδρας και ενώ ήταν παντρεμένος μόλις 4 ημέρες με τη σύζυγό του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους τη σκότωσε πνίγοντας την και προσπάθησε να κρύψει το πτώμα της σε μια βαλίτσα. Στο βίντεο φαίνεται να σέρνει τη βαλίτσα την οποία έκρυψε σε θάμνους στον κήπο τους. Μάλιστα, για να χωρέσει η σορός, ο δολοφόνος έσπασε τα κόκαλα του θύματος.

Μάλιστα ο ίδιος έπαιζε θέατρο με όλους και μάλιστα χρησιμοποιούσε το κινητό της για να στέλνει μηνύματα στους συγγενείς της, ώστε να μην ανησυχούν.

Η βαλίτσα με το πτώμα εντοπίστηκε τελικά από γείτονες, στην περιοχή του Halifax.

Εντωμεταξύ σήμερα ολοκληρώθηκε η δίκη αυτής της φρικτής υπόθεσης, με τον δολοφόνο να καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη, που σημαίνει ότι θα παραμείνει στη φυλακή για τουλάχιστον 22 χρόνια. Αργότερα, όταν δεν μπορούσε να κρύψει άλλο την εξαφάνισή της, ζήτησε από την κόρη της να βοηθήσει να τη βρουν.



ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρασυζυγοκτόνοςΒρετανία