Κόσμος|20.08.2022 22:27

Τουρκία: Νέο τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα με πάνω από 10 νεκρούς - Δείτε βίντεο

Newsroom

Φορτηγό με χαλασμένα φρένα έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε πλήθος στην τουρκική επαρχία Μαρντίν σκοτώνοντας τουλάχιστον 16 ανθρώπους, μεταξύ αυτών και παιδιά. 29 άνθρωποι τραυματίστηκαν, όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά. Οι 8 από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, το φορτηγό, του οποίου τα φρένα χάλασαν, έφυγε από στροφή και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε πλήθος. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε προηγηθεί άλλο ατύχημα και είχαν σπεύσει δύο ασθενοφόρα, με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρωθεί πολύς κόσμος στο σημείο.

Πολύνεκρο τροχαίο με 16 νεκρούς και 21 τραυματίες στο Γκαζιαντέπ

Δεκαέξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 21 τραυματίστηκαν σε αυτοκινητόδρομο της νοτιοανατολικής Τουρκίας σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ένα ασθενοφόρο και ένα λεωφορείο, ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνήτης της επαρχίας Γκαζιαντέπ.

Ο κυβερνήτης είχε κάνει λόγο νωρίτερα για 15 νεκρούς «στο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ένα λεωφορείο, μια ομάδα διάσωσης και ένα ασθενοφόρο στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Γκαζιαντέπ και Νιζίπ».

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, ένα ασθενοφόρο, ένα πυροσβεστικό όχημα και ένα όχημα στο οποίο επέβαινε μια ομάδα δημοσιογράφων - οι οποίοι είχαν μεταβεί στον τόπο ενός ατυχήματος - χτυπήθηκαν μετωπικά από λεωφορείο που κινείτο στον ίδιο αυτοκινητόδρομο.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραδυστύχηματροχαίοΤουρκία