Κόσμος|24.08.2022 22:13

Πυροβολισμοί στη Βαλτιμόρη: Ένας νεκρός και έξι τραυματίες - Πληροφορίες για επεισόδιο μεταξύ συμμοριών

Newsroom

Ένας νεκρός και έξι τραυματίες είναι απολογισμός πυροβολισμών, στη διάρκεια επίθεσης, που σημειώθηκε σήμερα στη βορειοδυτική Βαλτιμόρη του Μέριλαντ, στις ΗΠΑ.

Ο επιθεωρητής της αστυνομίας της Βαλτιμόρης Μάικλ Χάρισον ανέφερε ότι επτά άτομα μεταφέρθηκαν σε δύο νοσοκομεία της περιοχής, αλλά αργότερα το ένα υπέκυψε. Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για επεισόδιο μεταξύ συμμοριών, αλλά ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Πυροβολούσαν αδιακρίτως

Το επεισόδιο σημειώθηκε στη διασταύρωση της Λεωφόρου Park Heights και της Λεωφόρου Shirley γύρω στις 12.24 το μεσημέρι της Τετάρτης (τοπική ώρα), όπου εμφανίστηκε ένα παλιό μοντέλο Λέξους, χρώματος ασημί, από το οποίο βγήκαν δύο άτομα και άρχισαν να πυροβολούν, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες. Ο επιθεωρητής δήλωσε ότι οι δύο ένοπλοι πυροβολούσαν αδιακρίτως. Στη συνέχεια οι ένοπλοι μπήκαν πάλι στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν στην Λεωφόρο Park Heights. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή.

«Η θρασύτητα αυτών των κακοποιών να σταματούν στη μέση του δρόμου, να βγαίνουν από το αυτοκίνητο και να ανοίγουν πυρ εναντίον μιας ομάδας ανυποψίαστων ανθρώπων, είναι μια πράξη ανθρώπων χωρίς συνείδηση», είπε ο Χάρισον και πρόσθεσε ότι όλα τα θύματα είναι ενήλικες. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πυροβολισμοίειδήσεις τώραΗΠΑ