Κόσμος|11.09.2022 21:05

Βασίλισσα Ελισάβετ: Όταν είχε «σώσει» τον Snoop Dogg - Τι είχε διηγηθεί ο ράπερ

Newsroom

Τι σχέση έχουν ο διάσημος ράπερ Snoop Dogg και η Bασίλισσα Ελισάβετ που πρόσφατε απεβίωσε; Φαινομενικά καμία, αλλά οι χρήστες των social media θυμήθηκαν μια ιστορία από το παρελθόν, όταν η βασίλισσα τον είχε προστατεύσει όταν ήθελαν να τον διώξουν από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου προσπαθούσαν να τον διώξουν το 1994, όταν αντιμετώπιζε κατηγορίες για φόνο πρώτου και δεύτερου βαθμού. Αργότερα, το 1996, αθωώθηκε από όλες τις κατηγορίες. Σε ένα παλιότερο βίντεο, που επανακυκλοφόρησε, ο 50χρονος ράπερ αφηγείται τη δική του εμπειρία από την κίνηση της βασίλισσας του 1994, που τον κράτησε στη χώρα.

«Με έδιωξαν από το Ηνωμένο Βασίλειο» ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής στο κλιπ.

«Κλωτσήστε αυτό το κακό @@ έξω! αυτός ήταν ο τίτλος», συνέχισε ο Snoop Dogg αναφερόμενος στο εξώφυλλο βρετανικής εφημερίδας της εποχής με το πρόσωπό του. «Μαντέψτε όμως, ποιος με υπερασπίστηκε».

Αφού το άτομο που παίρνει συνέντευξη από τον Snoop μαντεύει εσφαλμένα τον πρωθυπουργό, ο ράπερ του «Drop It Like It's Hot» αποκάλυψε ότι ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ εκείνη που τον υπερασπίστηκε.

«Η βασίλισσα», αποκαλύπτει ο ραπερ. «Η βασίλισσα είπε: "Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει κάνει τίποτα κακό στη χώρα μας. Μπορεί να έρθει πίσω"».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Snoop DoggΒασίλισσα Ελισάβετειδήσεις τώρα