Κόσμος|19.09.2022 21:40
Βίαιες διαδηλώσεις στο Ιράν - Αναφορές ότι δυνάμεις ασφάλειας σκότωσαν δύο πολίτες
NewsroomΔύο άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν οι δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ εναντίον διαδηλωτών στην κουρδική πόλη Σακέζ του Ιράν, ανέφερε η ιρανική οργάνωση για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Hengaw.
Δεν υπάρχει προς το παρόν καμία επίσημη επιβεβαίωση αυτής της πληροφορίας.
Η Οργάνωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Hengaw έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter ότι δύο πολίτες σκοτώθηκαν όταν οι δυνάμεις ασφαλείας πυροβόλησαν τους διαδηλωτές στο Σακέζ.
«Στις διαδηλώσεις της Δευτέρας στην πόλη Ντιβανταρέχ τουλάχιστον δύο πολίτες, ο Φουάντ Καντιμί και ο Μοχσέν Μοχαμαντί, πέθαναν αφού μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κοσρά της Σαναντάτζ, ενώ 15 άλλοι τραυματίστηκαν», ανέφερε η Hengaw στον λογαριασμό της στο Twitter.
- Η Βρετανία είπε το τελευταίο «αντίο» στη βασίλισσα Ελισάβετ - Στη βασιλική κρύπτη η σορός της
- Στον εισαγγελέα ο Ανδρουλάκης: Κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για την παγίδευση του τηλεφώνου του - «Το απόρρητο δεν μπορεί να είναι αλά καρτ»
- Προφυλακίστηκε ο 17χρονος που επιχείρησε να πνίξει την αδερφή του - «Το έχει ξανακάνει» λέει η μητέρα του
- BIS: Οι κεντρικές τράπεζες πρέπει να αυξήσουν γρήγορα και δυναμικά τα επιτόκια
Διαβάστε ακόμη
- Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη το όνομα του κόμματος του Τσίπρα - Η ιδρυτική διακήρυξη
- Θα υπάρξει ακραία ζέστη στην Ελλάδα όπως στη Βορειοδυτική Ευρώπη; Η ανάλυση του Κολυδά για το φαινόμενο
- Θύελλα στη Βρετανία για τους βιαστές της 15χρονης που κυκλοφορούν ελεύθεροι - Παρέμβαση του Στάρμερ
- Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον Παρασκευά Άντζα - Συντετριμμένοι οι πρώην συμπαίκτες του