Κόσμος|23.09.2022 21:55

Χάντερ Μπάιντεν... gone wild: Γυμνός σε βίλες και τσουλήρθες - Σάλος με βίντεο από ξέφρενα πάρτι

Newsroom

Νέος σάλος γύρω από το όνομα του Χάντερ Μπάιντεν, γιου του Αμερικανού προέδρου, καθώς στο «φως» έρχονται φωτογραφίες και βίντεο που τον δείχνουν γυμνό σε νεροτσουλήθρα και να «παρτάρει» ξέφρενα με γυναίκες.

Στα... έξαλλα πλάνα που κυκλοφορούν ο Μπάιντεν φαίνεται να περπατά στο γκαζόν ενός πολυτελούς Airbnb -αξίας 4.140 δολαρίων ανά διανυκτέρευση στο Μαλιμπού- να βγάζει τα ρούχα του και να μένει γυμνός. Μάλιστα, έπειτα γλιστράει και σε μία νεροτσουλήθρα.

Σε άλλες εικόνες φαίνεται πως κάνει ομαδικό σεξ και να διασκεδάζει με γυναίκες στο τζακούζι της πολυτελούς κατοικίας το 2018. Τα βίντεο αυτά ήταν αποθηκευμένα σε παλιό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν και «έφτασαν» στα χέρια της DailyMail.

Τα παραπάνω έρχονται μετά τις κυριακάτικες δηλώσεις του Τζο Μπάιντεν πως «δεν υπάρχει ούτε ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει, καθόλου, που θα επηρέαζε εμένα ή τις Ηνωμένες Πολιτείες σε σχέση με τον γιο μου Χάντερ».

Γυμνός παντού

Ο Χάντερ Μπάιντεν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2018 είχε ενοικιάσει δύο πολυτελή σπίτια γύρω από το Λος Άντζελες, ανάμεσά τους και μία βίλα έξι υπνοδωματίων με πισίνα, υδρομασάζ και νεροτσουλήθρα. Σε αυτή τη βίλα είχε καλέσει και έναν φίλιο της Χάλι Μπάιντεν -της πρώην ερωμένης του και χήρας του αδερφού του- για να διασκεδάσουν μαζί.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της το φθινόπωρο του 2018 για να δει τον Χάντερ, μία γυναίκα τον βιντεοσκόπησε να χοροπηδά γύρω από την πισίνα γυμνός και να χτυπά τον ίδιο του τον πισινό.

Σε άλλο βίντεο, ο Χάντερ κυκλοφορεί με ποδήλατο στο γκαζόν, όταν ξαφνικά το εγκαταλείπει και βγάζει το παντελόνι του. Γυμνός ανεβαίνει τη σκάλα της νεροτσουλήθρας και κατεβαίνει, πέφτοντας στην πισίνα και με τη γυναίκα να γελάει.

Λίγες μέρες νωρίτερα, μάλιστα, είχε φιλοξενήσει φίλους του σε δεύτερο ενοικιαζόμενο ακίνητο στο Δυτικό Χόλιγουντ και τους έβαλε να τον φωτογραφίσουν ποζάροντας με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου παρόμοια με το σήμα κατατεθέν του πατέρα του Τζο, ένα ανοιχτό κόκκινο κασκόλ, ένα μικροσκοπικό λευκό εσώρουχο και αθλητικά παπούτσια.

Παράλληλα, βίντεο με τον Χάντερ στο ακίνητο των επτά εκατ. δολαρίων στην πλαγιά του λόφου του Δυτικού Χόλιγουντ τον δείχνουν να ψήνει και να χορεύει γυμνόστηθος, ενώ δύο άγνωστοι άνδρες κάθονταν κοντά του στην πισίνα.

Το επίμαχο βίντεο

«Είμαι καθαρή εδώ και 10 μέρες»

Επίσης, κυκλοφορούν και φωτογραφίες του στις οποίες ποζάρει τόπλες με μία φίλη του, σε ένα από τα υπνοδωμάτια του ακινήτου. Γλείφει το πρόσωπό της, χαμογελάει και της τραβάει τα μαλλιά, ενώ εκείνη σκύβει στο κρεβάτι.

Η συγκεκριμένη γυναίκα μία εβδομάδα πριν από τα πάρτι στο Λος Άντζελες, έστειλε μήνυμα στον Χάντερ λέγοντας «Πώς είσαι; Είμαι καθαρή εδώ και 10 μέρες».

Ο Χάντερ απάντησε μία μέρα αργότερα με ένα... αλλόκοτο κείμενο που προφανώς αναφερόταν στο ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Τα ξέφρενα πάρτι

Επίσης, ο Χάντερ διοργάνωσε δύο ξέφρενα πάρτι στα πολυτελή εξοχικά του. Μία φωτογραφία που έβγαλε ο ίδιος δείχνει δύο γυναίκες στο τζακούζι του σπιτιού. Σε άλλη εικόνα, η μία από αυτές κολυμπάει γυμνή στην πισίνα.

Οι δύο γυναίκες, μαζί με έναν σκύλο, εμφανίζονται σε φωτογραφία που ανέβασε ο Χάντερ στον λογαριασμό του στο PornHub Pro, με τις γυναίκες να κάθονται πάνω του ενώ εκείνος ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και είχε τον σκύλο στα πόδια του.

Σε άλλη εικόνα, που τραβήχτηκε στις 4 Οκτωβρίου στο σπίτι στο Μαλιμπού, φαίνεται ο Χάντερ να κοιμάται σε ένα κρεβάτι με ουρανό και μια πίπα κρακ στο στόμα. Η σκανδαλώδης φωτογραφία έγινε μία από τις πιο διαδεδομένες εικόνες από το λάπτοπ του Μπάιντεν.

Σε ένα άλλο πάρτι στη βίλα στο Δυτικό Χόλιγουντ, οι φωτογραφίες δείχνουν τον Χάντερ να στέκεται γυμνός δίπλα σε δύο γυναίκες με εσώρουχα, η μία πάνω στην άλλη, σε ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πάρτιΤζο Μπάιντενειδήσεις τώραviralΧάντερ Μπάιντεν