Κόσμος|27.09.2022 19:58

«Ο μπαμπάς μου μια μέρα θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχετε»: Η δολοφονική ατάκα του πρίγκιπα Τζορτζ σε συμμαθητές του

Newsroom

Σύσταση «να προσέχουν» γιατί «ο μπαμπάς του θα γίνει μια μέρα βασιλιάς» έδωσε ο πρίγκιπας Τζορτζ στους συμμαθητές του, σύμφωνα με την dailymail.

Ο 9χρονος, ο οποίος είναι δεύτερος στη σειρά της διαδοχής, φαίνεται ότι γνωρίζει καλά ποιος είναι αλλά και τι τον περιμένει στο μέλλον.

Σύμφωνα με την συγγραφέα του The New Roylas Κέιτι Νίκολ, όταν ο Τζορτζ συμπλήρωσε τα 7 έτη οι γονείς του του εξήγησαν ότι κάποια μέρα θα γίνει βασιλιάς.

«Ο Τζορτζ γνωρίζει ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς κι όταν λογομαχούσε με τους φίλους τους έλεγε τη δολοφονική ατάκα, «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, γι' αυτό καλύτερα να προσέχετε» λέει η Νίκολ. 

Η συγγραφέας σημειώνει, ακόμα, ότι η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προσπαθούν να μη φορτώνουν τα παιδιά τους με πολλές υποχρεώσεις κι ότι θαυμάζουν τον τρόπο, με τον οποίο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά του ο πρίγκιπας Έντουαρντ με τη σύζυγο του Σόφι Χέλεν Ρις Τζονς. Τα παιδιά του ζευγαριού δεν φέρουν τίτλους έχουν μεγαλώσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΚέιτ ΜίντλετονΒρετανίαδιάδοχοςπρίγκιπας Ουίλιαμ