Κόσμος|24.10.2022 12:11

Τραγωδία στις ΗΠΑ: 55χρονος αλεξιπτωτιστής σκοτώθηκε σε αγώνα αμερικανικού φούτμπολ- Ούρλιαζαν οι θεατές

Newsroom

Τραγική κατάληξη είχε πτήση αλεξιπτωτιστή πριν την έναρξη αγώνα αμερικανικού φούτμπολ σε Λύκειο στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ανεξέλεγκτη πορεία

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος Ρίτσαρντ Σέφιλντ έπεσε μετά από ανεξέλεγκτη πτήση με αλεξίπτωτο μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών που ακούγονται στο βίντεο να ουρλιάζουν από αγωνία καθώς αντιλαμβάνονται ότι η ζωή του αλεξιπτωτιστή βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Σέφιλτν ήταν μέλος μιας ομάδας αλεξιπτωτιστών που παραδοσιακά ψυχαγωγούσε τους θεατές με τις πτήσεις της πριν τους αγώνες και είχε περισσότερες από 1.500 «βουτιές» στο βιογραφικό του.

Η ομάδα του 55χρονου ανακοίνωσε ότι δεν διαπιστώθηκε κάτι παράξενο με την πτώση του ή με το αλεξίπτωτό του το οποίο άνοιξε, όπως υποστηρίζουν τα μέλη της, χωρίς κάποιο απρόοπτο.

Μετά την πτώση του στο έδαφος ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Ο Σέφιλντ είχε συμπληρώσει 38 χρόνια έγγαμου βίου και είχε αποκτήσει παιδιά και εγγόνια. «Ένα πράγμα που αγαπούσε ο πατέρας μου ήταν η ταχύτητα και έτσι κατέληξε» έγραψε μεταξύ άλλων στο αντίο του ο γιος του άτυχου 55χρονου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΠΑειδήσεις τώρααλεξιπτωτιστής