Σοκ στη Βρετανία: Ραδιοφωνικός παραγωγός πέθανε εν ώρα εκπομπής!
NewsroomΣοκ και θλίψη σκόρπισε σε ακροατές βρετανικού ραδιοφωνικού σταθμού η είδηση του θανάτου του 55χρονου ραδιοφωνικού παραγωγού, Τιμ Γκοφ, στον αέρα της εκπομπής του το πρωί της Δευτέρας.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Γκοφ παρουσίαζε την πρωινή του εκπομπή για το GenX Radio - στο Σάφολκ της Βρετανίας - όταν η μουσική σταμάτησε να παίζει στα μισά ενός τραγουδιού.
Η μουσική συνεχίστηκε λίγα λεπτά αργότερα αλλά ο ραδιοφωνικός παραγωγός δεν επέστρεψε και αργότερα ο σταθμός ανακοίνωσε τον θάνατό του.
Το GenX Radio δημοσίευσε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την είδηση του θανάτου του: «Συντετριμμένοι σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και παρουσιαστής του πρωινού Τιμ Γκαφ πέθανε σήμερα, ενώ παρουσίαζε το πρόγραμμά του. Στέλνουμε την αγάπη μας για την οικογένειά του, τον γιο, την αδερφή, τον αδερφό και τη μαμά του. Ο Τιμ έκανε αυτό που του άρεσε. Ήταν 55 ετών».
- Αποκλειστικά στο OPEN ο πρώην ΥΠΕΞ της Βρετανίας: Να μοιραστούν βάσει διεθνούς δικαίου οι ενεργειακοί πόροι στην Ανατολική Μεσόγειο – Παίζει παιχνίδια ο Ερντογάν
- Συνεχίζει η Ρωσία τους ισχυρισμούς της περί «βρώμικης» βόμβας από τους Ουκρανούς: «Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ραδιενεργή μόλυνση»
- Ποιο από τα πρόσφατα εγκλήματα συγκλόνισε περισσότερο την κοινή γνώμη: Τι δείχνει δημοσκόπηση
- Βρετανία: Γιατί ο Σούνακ είναι ο αγαπημένος των αγορών - Η πολιτική του στο υπουργείο Οικονομικών
- The Crown: Ποια είναι τα γεγονότα που θα καλύψει η 5η σεζόν – Το τροχαίο της πριγκίπισσας Diana και οι έντονες αντιδράσεις για την σκηνή της κηδείας της
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!