Θρίλερ στον αέρα: Επιβάτης πέθανε σε πτήση από Κύπρο προς Βρετανία
NewsroomΈνας 50χρονος άνδρας πέθανε στον αέρα, σε πτήση από Κύπρο προς το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το πλήρωμα του αεροσκάφους τέθηκε σε συναγερμό όταν ένας 50χρονος άντρας δεν ξυπνούσε.
Οι αεροσυνοδοί αρχικά φώναξαν εάν υπήρχε κάποιος γιατρός μέσα στο αεροπλάνο για να βοηθήσει. Όμως αν και δύο επιβάτες προσφέρθηκαν για να βοηθήσουν με πρώτες βοήθειες, δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον άτυχο άντρα.
Η πτήση αναχώρησε από το αεροδρόμιο της Πάφου στις 14:20 τοπική ώρα αλλά διαπιστώθηκε ότι ο άντρας ήταν νεκρός γύρω στις 15:40, σύμφωνα με την Daily Mail.
Με την προσγείωση στο Γκάτγουικ, οι επιβάτες παρέμειναν στις θέσεις τους μέχρι να μπει πλήρωμα ασθενοφόρου στο αεροσκάφος για να διαπιστώσει την κατάσταση του άντρα. Τα ακριβή αίτια θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.
Η εταιρεία EasyJet επιβεβαίωσε επίσης το περιστατικό στέλνοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου.
- Γεωπολιτικό πόκερ για γερά νεύρα: Το πρωτοφανές επεισόδιο στη Λιβύη, ο τουρκικός… ταραξίας και η ηχηρή απάντηση της Αθήνας
- Mέτρα για την ασφάλεια των μαθητών στα σχολεία: Κλειστές πόρτες κατά τη διάρκεια λειτουργίας των σχολικών μονάδων και αυστηροί έλεγχοι - Τι προβλέπεται
- Κένεθ Ουίλιαμς: Ο serial killer που απέδρασε από τη φυλακή μπαίνοντας σε ένα βαρέλι με χοιρινό λίπος – Ποιο ήταν το οικτρό τέλος του
- Βραχυχρόνιες μισθώσεις Airbnb: Ερχεται σαφάρι ελέγχων - Για ποιους χτυπούν οι καμπάνες
- Κατάρ 2022: Όταν η γιορτή του ποδοσφαίρου μετατρέπεται σε παρωδία, οι διάσημοι αρνούνται να συμμετέχουν
- Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Ακυρώσαμε» τις NAVTEX Αθήνας και Λευκωσίας για το γαλλικό πλοίο του καλωδίου
- Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό - Εντοπίστηκε τραυματίας σε αυτοκίνητο
- Ο Τραμπ ξεκίνησε τις καρατομήσεις μετά την εκλογική ήττα: Έδιωξε τη Σούζι Γουάιλς από προσωπάρχη
- Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που αστυνομικοί πυροβολούν φοιτητή επειδή τον... μπέρδεψαν με τον αδερφό του