Κόσμος|23.11.2022 08:19

ΗΠΑ: Μακελειό με πολλούς νεκρούς σε σουπερμάρκετ στη Βιρτζίνια - Νεκρός και ο δράστης

Newsroom

Μπαράζ πυροβολισμών σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ Walmart στο Τσέζαπικ της Βιρτζίνια στις ΗΠΑ το βράδυ της Τρίτης με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι να τραυματιστούν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα θύματα είναι περίπου 10.

Ο αξιωματικός ενημέρωσης της αστυνομίας του Τσέζαπικ, Λίο Κοζίνσκι δήλωσε σε ενημέρωση των μέσων ενημέρωσης τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία ο δράστης είναι νεκρός.

Στις 10:12 μ.μ., η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε μια αναφορά για πυροβολισμούς μέσα σε ένα Walmart στο Sam's Circle, δήλωσε ο Kosinski, προσθέτοντας ότι «λιγότεροι από 10» άνθρωποι είναι νεκροί, χωρίς να αποκαλύψει τον ακριβή αριθμό.

Δεν είναι ακόμη σαφές αν ο δράστης αυτοκτόνησε. Ο Κοσίνσκι πρόσθεσε ότι δεν πυροβόλησε τους αστυνομικούς «εξ όσων γνωρίζει».

«Η αστυνομία του Τσέζαπικ επιβεβαιώνει περιστατικό με ενεργό δράστη και θύματα στο Walmart στο Sam's Circle. Ο δράστης είναι νεκρός», ανέφερε η πόλη του Τσέζαπικ. Η Walmart και το αστυνομικό τμήμα δεν ανταποκρίθηκαν αμέσως σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

νεκρόςσούπερ μάρκετΗΠΑΒιρτζίνια