Κόσμος|03.12.2022 12:38

«Ο Πούτιν έπεσε από τη σκάλα»: Δεν έχουν τέλος οι φήμες για την υγεία του Ρώσου Προέδρου – Τι μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ

Newsroom

Συνεχίζει να οργιάζει η παραφιλολογία γύρω από την κατάσταση της υγείας του Προέδρου της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν. H Daily Mail, επικαλούμενη το κανάλι General SVR στο telegram, μεταδίδει αυτή φορά ότι ο  Βλάντιμιρ Πούτιν έπεσε από τη σκάλά.

«Ο 70χρονος Ρώσος ηγέτης, η υγεία του οποίου έχει επιδεινωθεί εμφανώς από τότε που ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία, υπέστη το ατύχημα το βράδυ της Τετάρτης, όταν γλίστρησε, κατεβαίνοντας τις σκάλες στο σπίτι του στη Μόσχα» αναφέρει η Daily Mail.

«Ο Πούτιν χτύπησε στον κόκκυγα, έπεσε πέντε σκαλιά, στη συνέχεια γύρισε στο πλάι και γλίστρησε από άλλα δύο. Η απότομη πρόσκρουση του προκάλεσε ακούσια αφόδευση λόγω καρκίνου στον γαστρεντερικό σωλήνα», συνεχίζει το δημοσίευμα.

«Τρεις αξιωματικοί ασφαλείας βοήθησαν τον πρόεδρο να καθίί στον πλησιέστερο καναπέ και κάλεσαν τους γιατρούς που υπηρετούν στην κατοικία. Μετά από πλήρη εξέταση, διαγνώστηκε κάκωση του κόκκυγα και των μαλακών μορίων. Δεν διαγνώστηκε κάτι κρίσιμο και το τραύμα αντιμετωπίστηκε με παυσίπονα» συμπληρώνει.

Οι φήμες για την υγεία του Πούτιν φούντωσαν όταν σε δημόσια εμφάνισή του φάνηκε ασταθής ενώ ένα ασυνήθιστο τρέμουλο στα χέρια και τα πόδια του παρατηρήθηκε σε συναντήσεις με άλλους παγκόσμιους ηγέτες, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

καρκίνοςΒλαντίμιρ Πούτινειδήσεις τώραΡωσία