Λεωφορείο πέφτει από γέφυρα για τσακωμό επιβάτη με οδηγό (vid)
NewsroomΤο λεωφορείο έπεσε από μια γέφυρα, στον παγωμένο ποταμό Γιανγκτσέ, από ύψος 60 μέτρων.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το λεωφορείο έκανε ελιγμούς στην προσπάθειά του να αποφύγει άλλο όχημα. Όμως, ένα βίντεο που κυκλοφορεί, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της τραγωδίας.
Ο οδηγός του λεωφορείου ήρθε στα χέρια με μια επιβάτη και αποσπάστηκε από την οδήγηση.
Η 42χρονη Κινέζα επιτέθηκε στον οδηγό όταν, αφού δεν είχε αποβιβαστεί στη στάση που ήθελε, του ζήτησε να την αφήσει να κατέβει πάνω στη γέφυρα.
Ο οδηγός αρνήθηκε και τότε η γυναίκα του επιτέθηκε με τα χέρια της και στη συνέχεια τον χτύπησε δυνατά με το κινητό της στο κεφάλι. Τότε, φαίνεται πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, κάνοντας μια απότομη αριστερή κίνηση στο τιμόνι, πριν κάνει αμέσως μετά την ανάποδη κίνηση.
- «Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
- ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
- Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»