Κόσμος|08.12.2022 11:42

Μια ιστορία βγαλμένη από το Notebook: Πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών μετά από 79 χρόνια γάμου

Newsroom

Όπως στην γνωστή ταινία του Χόλιγουντ, Notebook, έτσι και αυτό το ζευγάρι που έζησε μια ζωή μαζί και πέθανε, με διάστημα λίγων ωρών. Η Τζουν και ο Χούμπερτ Μαλικότ ήταν παντρεμένοι για 79 χρόνια και οι δύο είχαν φτάσει τα 100 έτη.

Σύμφωνα με τον γιο τους, Σαμ, η Τζουν αρρώστησε βαριά και εισήχθη σε κέντρο φροντίδας στο Οχάιο. Ο πατέρας του, βλέποντας πως η υγεία της αγαπημένης του επιδεινωνόταν, κατέρρευσε και εισήχθη στο ίδιο κέντρο.

Το ζευγάρι διέμενε στο ίδιο δωμάτιο και δεν είχαν συνέλθει για πέντε ημέρες.

Περίπου στις 9 το βράδυ της 30ής Νοεμβρίου, ο Χούμπερτ έφυγε από τη ζωή στον ύπνο του. 20 ώρες αργότερα, γύρω στις 6 το απόγευμα της 1ης Δεκεμβρίου, πέθανε και η Τζουν.

«Έφυγαν μαζί. Νιώθω θλίψη αλλά δεν θα έπρεπε. Έζησαν μια μακρά, ευτυχισμένη ζωή μαζί και ήταν αφοσιωμένοι στον Θεό και στην οικογένειά τους», σημείωσε ο Σαμ, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Το ζευγάρι, που και οι δύο μεγάλωσαν στο Κεντάκι, συναντήθηκε για πρώτη φορά το 1941 σε μια εκκλησιαστική λειτουργία και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ένα χρόνο αργότερα, όταν ήταν και οι δύο 20 ετών, ενώ ο Χούμπερτ βρισκόταν στην πατρίδα του με άδεια από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

«Όταν την είδα, είπα ότι αυτή θα είναι η μια και μοναδική», είχε δηλώσει παλαιότερα στο Local 12.

Οι δύο υπερήλικες είχαν ανταλλάξει και στην τηλεόραση λόγια αγάπης.

«Δεν είχαμε ούτε έναν καυγά», είχε δηλώσει η Τζουν με τον Χούμπερτ να της απαντά: «Δεν θες ποτέ να πληγώσεις αυτόν που αγαπάς. Βάλτε τους αγαπημένους σας πρώτους, πάνω από τα δικά σας συναισθήματα. Αν έχετε δυσκολίες, λύστε τις. Μην πηγαίνετε στο κρεβάτι θυμωμένοι».

Έτσι, δύο άνθρωποι που έλεγαν πως δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς τον άλλον, «έφυγαν» τελικά μαζί χωρίς ο ένας από τους δύο να βιώσει την απώλεια του άλλου. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΠΑζευγάριηλικιωμένοιειδήσεις τώρα