Κόσμος|24.12.2022 22:45

Γείτονας χρυσάφι: Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα επόμενα 14 χρόνια άφησε ηλικιωμένος από την Ουαλία στην κόρη των γειτόνων του

Newsroom

Μια συγκινητική ιστορία από την Ουαλία, βγαλμένη κυριολεκτικά από ταινία, δημοσιεύτηκε πρόσφατα στον βρετανικό Τύπο, για έναν 87χρονο άνδρα, ο οποίος λίγο πριν πεθάνει αγόρασε όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα των επόμενων χρόνων για την κόρη των γειτόνων του!

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Ken Watson δέθηκε με την μικρή Cadi την κόρη των γειτόνων του τόσο που την αντιμετώπισε σαν την εγγονή που δεν είχε αποκτήσει ο ίδιος. Στα πρώτα της γενέθλια, της αγόρασε ένα ακριβό λούτρινο αρκουδάκι και αποφάσισε να συνεχίσει αυτή την παράδοση, ακόμα και μετά τον θάνατό του από καρκίνο το 2018.

Έτσι άφησε 14 χριστουγεννιάτικα δώρα και έτσι η Cadi κάθε χρόνο θα έπαιρνε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο μέχρι και τα 16 της.

«Ένα βράδυ ακούσαμε ένα χτύπημα στην πόρτα και ήταν η κόρη του γείτονά μας, η Jenny, που κρατούσε μια μεγάλη σακούλα σκουπιδιών. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν, όντως, σκουπίδια, μέχρι που μας είπε ότι περιείχε τα δώρα που είχε αγοράσει ο μπαμπάς της για την Cadi. Ήταν αναπάντεχο, μαγικό και συγκινητικό. Με ξάφνιασε, αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» λέει ο Owen Williams. ο μπαμπάς της μικρής Cadi.

Το πρώτο δώρο που άνοιξε η Cadi, το 2018, ήταν ένα παιδικό βιβλίο. Τις επόμενες χρονιές ακολούθησαν ένα λούτρινο αρκουδάκι, ένα τρενάκι και ένα μπλοκ ζωγραφικής. Όλα τα δώρα έχουν επιλεγεί από τον Ken Watson σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε ηλικίας και είναι συσκευασμένα, οπότε η Cadi δεν μπορεί να ξέρει τι είναι, μέχρι να τα ανοίξει.

ηλικιωμένοςΧριστούγενναΟυαλίαειδήσεις τώρα