Κόσμος|30.12.2022 13:55

Ο πιο γνωστός μισογύνης του διαδικτύου τα έβαλε με την Τούνμπεργκ και κατέληξε με χειροπέδες για βιασμό και trafficking

Newsroom

Συνελήφθη στη Ρουμανία ο γνωστός για τα μισογυνιστικά του ξεσπάσματά στα social media Andrew Τate. Ο Andrew  Tate, που έχει αποκλειστεί από πολλές πλατφόρμες, και ο αδελφός του Tristan κατηγορούνται για βιασμό, trafficking και οργανωμένο έγκλημα.

Για τη δράση τους είχε ανοίξει έρευνα από τον Απρίλη, μετά τις καταγγελίες έξι γυναικών ότι τις εκμεταλλευόταν σεξουαλικά.

«Οι τέσσερις ύποπτοι φαίνεται πως δημιούργησαν μια εγκληματική ομάδα με σκοπό τη στρατολόγηση, στέγαση και εκμετάλλευση γυναικών, που τις υποχρέωναν να γυρνάνε πορνογραφικό υλικό, το οποίο προβαλλόταν σε εξειδικευμένες πλατφόρμες έναντι αμοιβής. Οι ύποπτοι κέρδισαν σημαντικά ποσά» αναφέρει η ανακοίνωση των Ρουμάνικων αρχών.

Ο αμφιλεγόμενος influencer πριν από λίγες ημέρες ενεπλάκη σε μια διαδικτυακή κόντρα με τη δημοφιλή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Πιο συγκεκριμένα απευθυνόμενος στην ακτιβίστρια έγραψε, «Έχω 33 αυτοκίνητα. Παρακαλώ, δώσε μου το email σου, ώστε να σου στείλω την πλήρη λίστα της συλλογής αυτοκινήτων μου και τις τεράστιες εκπομπές αερίων τους».

Η Thunberg του απάντησε αποστομωτικά «Ναι, σε παρακαλώ διαφώτισε με, στείλε μου email στο smalldickenergy@getalife.com. 

Στη συνέχεια ο Tate ανέβασε ένα βίντεο στο twitter στο οποίο εμφανίζεται να τρώει πίτσα και να παραληρεί κατά της νεαρής ακτιβίστριας. Το κουτί της πίτσα, που εμφανίζεται στο βίντεο, σύμφωνα με τη daily mail βοήθησε τις ρουμανικές αρχές να εντοπίσουν τα ίχνη του.  

Η δημοφιλής ακτιβίστρια με τη σειρά της ανέφερε «Αυτά συμβαίνουν όταν δεν ανακυκλώνεις το κουτί της πίτσας» προκαλώντας, λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση της φράσης, δεκάδες χιλιάδες σχόλια και εκατοντάδες χιλιάδες retweets.

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρουμανίαinfluencerσύλληψηειδήσεις τώραΓκρέτα Τούνμπεργκ