Προσκεκλημένος στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ο Νίκος Αναστασιάδης
NewsroomΟ πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα μεταβεί την Κυριακή στο Λονδίνο, για να παρευρεθεί ως προσκεκλημένος της βασιλικής οικογένειας, σε τιμητική εκδήλωση που διοργανώνει το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, στο πλαίσιο της Κοινοπολιτείας, με τίτλο: «Εορτασμός για την Κύπρο».
Η εκδήλωση, στην οποία θα μιλήσει ο Πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης, περιλαμβάνει έκθεση με αρχαιολογικά αντικείμενα από την Κύπρο, έκθεση με παλιούς αυθεντικούς χάρτες της Κύπρου, καθώς και μια θεματική έκθεση σχετικά με την πανεπιστημιακή και ακαδημαϊκή συνεργασία.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, δήλωσε ότι με την ευκαιρία της επίσκεψης του στο Λονδίνο, εκτός από τη συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ και τις χωριστές συναντήσεις που θα έχει με τον πρίγκιπα Κάρολο ως μελλοντικό επικεφαλής της Κοινοπολιτείας, καθώς και με τον δούκα του Κέιμπριτζ Γουίλιαμ, ο Ν. Αναστασιάδης θα συναντηθεί και με την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι.
- Το χρονικό του χάους στη Γαλλία: Ένας νεκρός διαδηλωτής, 1.200 συλλήψεις και πρωτοφανείς λεηλασίες
- Γιώργος Μαζωνάκης: Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στο 40ήμερο μνημόσυνό του
- Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν, όπως Μολότοφ-Ρίμπεντροπ το 1939; - Πώς τα… φαντάσματα της Ιστορίας τρομάζουν και πάλι τον Κόσμο
- Οικοδόμος πούλησε τα πάντα και ταξίδεψε 1.900 χλμ. για τον έρωτα της ζωής του - Μόνο που ήταν μια AI περσόνα