Κόσμος|16.01.2023 07:37

Τρομακτικό βίντεο από την αεροπορική τραγωδία στο Νεπάλ: Επιβάτης μετέδιδε live στο facebook ελάχιστες στιγμές πριν τη συντριβή

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
συντριβή αεροσκάφους στο Νεπάλ/AP
συντριβή αεροσκάφους στο Νεπάλ/AP
συντριβή αεροσκάφους στο Νεπάλ/AP
συντριβή αεροσκάφους στο Νεπάλ/AP

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο, το οποίο φέρεται να τραβήχτηκε μέσα από το αεροσκάφος της Yeti Airlines που συνετρίβη το πρωί της Κυριακής στο Νεπάλ.

Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα να βιντεοσκοπεί αρχικά τη θέα από το παράθυρο της θέσης του. Στη συνέχεια γυρνά την κάμερα στον εαυτό του και στους υπόλοιπους επιβάτες.

Ο άνδρας έχει ταυτοποιηθεί ως Sonu Jaiswal από την Ινδία και φέρεται να έκανε live στο facebook λίγο πριν την συντριβή του αεροσκάφους.

Από τους 72 επιβάτες στο αεροσκάφος της Yeti Airlines σκοτώθηκαν οι 68. Στις έρευνες συμμετείχαν στις έρευνες στην πλαγιά του λόφου συμμετείχαν εκατοντάδες μέλη σωστικών συνεργείων.

Πρόκειται για το πλέον πολύνεκρο στο Νεπάλ από τον Μάρτιο του 2018, όταν πτήση της US-Bangla συνετρίβη στο Κατμαντού, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 51 από τους 71 επιβαίνοντες, σύμφωνα με το Δίκτυο Ασφάλειας της Αεροπορίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρασυντριβή αεροσκάφουςΝεπάλ