Κόσμος|17.01.2023 08:51

Φλόριντα: Τουλάχιστον 8 τραυματίες έπειτα από πυροβολισμούς σε εκδήλωση για τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ - Ανάμεσά τους και παιδί

Newsroom

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των Αρχών για οκτώ τραυματίες στις ΗΠΑ από πυροβολισμούς σε οικογενειακή εκδήλωση για την Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ σε πάρκο της Φλόριντα το βράδυ της Δευτέρας.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στις 5:20 μ.μ. (τοπική ώρα) κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης MLK Car Show and Family Fun Day στο εσωτερικό του Ilous Ellis Park, όπου είχαν συγκεντρωθεί περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σεντ Λούσι στον τοπικό σταθμό WPBF 25 News.

Και τα οκτώ θύματα των πυροβολισμών είναι ενήλικες, ενώ ένας εκ των τραυματιών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Τέσσερα άλλα άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός παιδιού, υπέστησαν επίσης τραυματισμούς καθώς το πλήθος τράπηκε σε φυγή.

Πλάνα από το σημείο αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν τους παρευρισκόμενους να σκύβουν πίσω από αυτοκίνητα και να τρέχουν αφού άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Ακόμη, ένα βίντεο δείχνει ένα τραυματισμένο άτομο στο έδαφος καθώς μια ομάδα ανθρώπων να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΠΑΦλόρινταειδήσεις τώρα