Περού: Τουλάχιστον 25 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο - Εκτινάχθηκαν από τα παράθυρα
NewsroomΤουλάχιστον 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα (28/01) όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπεσε από γκρεμό για άγνωστη αιτία στην περιοχή Πιούρα, βορείως της Λίμας στο Περού, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν επίσης και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, στο Ελ Άλτο και στη Μάνκορα, διευκρίνισε η αστυνομία χωρίς να μπορεί να δώσει τον ακριβή αριθμό των τραυματιών.
Εκτινάχθηκαν από τα παράθυρα του λεωφορείου
Κατά τη διάρκεια του δυστυχήματος, αρκετοί επιβάτες εκτινάχθηκαν από τα παράθυρα και άλλοι εγκλωβίστηκαν μέσα στο λεωφορείο. Το λεωφορείο της εταιρίας Q'orianka Tours είχε αναχωρήσει από τη Λίμα και κατευθυνόταν προς την Τούμπες στα σύνορα με τον Ισημερινό. Σε ακατοίκητη περιοχή κοντά στην πόλη Όργκανος, βγήκε από τον δρόμο ενώ είχαν απομείνει σχεδόν 260 χιλιόμετρα για να διασχίσει και να φτάσει στον προορισμό του.
- Κινδυνεύει να κλείσει η ΜΕΘ του νοσοκομείου Κοζάνης - «Ένας εντατικολόγος και ένας αναισθησιολόγος για 120.000 πολίτες»
- Χρυσή Αυγή: Σάλος με εκδήλωση στην πλατεία Ρηγίλλης - Τι απαντά ο δήμος Αθηναίων
- Νέα μέτρα στήριξης πριν τις εκλογές: Τα σενάρια στο τραπέζι για έκτακτο επίδομα και ασφαλιστικές εισφορές
- Κρύβει το ινδικό πιπέρι τη θεραπεία της λοίμωξης από κορονοϊό; Η απάντηση που δίνει ανατρεπτική μελέτη
- Επενδυτική βαθμίδα: Βγαίνει η οικονομία από τον αναπνευστήρα - Τα οφέλη για πολίτες, τράπεζες, επιχειρήσεις
- Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
- Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
- Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
- Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας