Κόσμος|29.01.2023 19:39
Ουκρανία: Οι Ρώσοι σφυροκοπούν τη Χερσώνα - Τρεις νεκροί από αεροπορικά πλήγματα
NewsroomΤρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα (29/01) από ρωσικά αεροπορικά πλήγματα στην πόλη της νότιας Ουκρανίας, τη Χερσώνα, ενώ καταστράφηκαν ένα νοσοκομείο και ένα σχολείο, ανακοίνωσαν οι περιφερειακές αρχές.
Καταστροφή υποδομών
«Οι σημερινοί ρωσικοί βομβαρδισμοί προκάλεσαν τρεις νεκρούς (δύο άνδρες και μια γυναίκα) και έξι τραυματίες. Από τα εχθρικά πλήγματα, καταστράφηκαν πολιτικές υποδομές: το Περιφερειακό Νοσοκομείο της Χερσώνας, ένα σχολείο, ένας σταθμός λεωφορείων, ένα ταχυδρομείο, μια τράπεζα και κατοικίες», έγραψε η τοπική διοίκηση στην εφαρμογή Telegram.
Η Χερσώνα κατελήφθη από τις ρωσικές δυνάμεις από τις πρώτες ημέρες της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία μέχρι την ανάκτησή της από τις ουκρανικές δυνάμεις τον Νοέμβριο.
- Αστυνομία: Ο Ντογιάκος ανέθεσε σε δύο εισαγγελείς να ψάξουν σχέσεις της ΕΛ.ΑΣ με τη μαφία
- Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον πυροβολισμό 27χρονου από αστυνομικό σε μπαρ - Ισχυρίζεται ότι προστάτεψε τον πατέρα του
- Οι λύκοι αυξάνονται και επιτίθενται σε σκυλιά ακόμα και δίπλα σε πόλεις - Τι απαντά ο Αρκτούρος στους ισχυρισμούς για «υβρίδια»
- Κακοκαιρία «Μπάλλος»: 15 μήνες μετά, οι πληγές της Κέρκυρας μένουν ανοιχτές - Στους δρόμους οι κάτοικοι, «μας έχουν παρατήσει»
- Έρχεται... βαρυχειμωνιά τις επόμενες ημέρες: Πυκνά χιόνια και καταιγίδες - Η πρόγνωση Μαρουσάκη για «πολικό ποτάμι»
Διαβάστε ακόμη
- Κυπριακό: Ο Γκουτέρες συγκαλεί διάσκεψη 5+1 με συναίνεση Κύπρου και Τουρκίας - Εκκρεμεί η ημερομηνία
- Τα 25 βασικά δικαιολογητικά που καταργούνται και αντικαθίστανται από μία υπεύθυνη δήλωση
- Πάτησες delete, αλλά όντως διέγραψες τα αρχεία σου; Το μεγάλο «ψέμα» του κάδου ανακύκλωσης
- Μάριος Φραγκούλης στο ethnos.gr: «Ένα σπουδαίο τραγούδι υπάρχει για να ακούγεται, δεν είναι μουσειακό έκθεμα»