Κόσμος|10.02.2023 11:20

Βραζιλία: Γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρή - Τη μαχαίρωσαν 11 φορές στο αμάξι της

Newsroom

Νεκρό με πολλαπλές μαχαιριές βρέθηκε μοντέλο από τη Βραζιλία και ιδιοκτήτρια νυχτερινών κέντρων. Οι αρχές θεωρούν τον θάνατό της ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, στις 3 Φεβρουαρίου το πτώμα της 28χρονης Thais Rocha Secundino βρέθηκε κατακρεουργημένο μέσα στο τζιπ της στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Η νεαρή γυναίκα είχε δεχτεί τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό, την κοιλιά και την πλάτη, ωστόσο το φονικό όπλο δεν έχει ακόμη βρεθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία το μοντέλο και ιδιοκτήτρια πολλών νυχτερινών κέντρων, φαίνεται να δολοφονήθηκε «για θέματα που αφορούν υπεξαίρεση» των επιχειρήσεών της.

Οι αρχές έχουν ήδη συλλάβει δύο υπόπτους για τη δολοφονία. Τον 45χρονο άνδρα οδηγό της, Leandro Aparecido Dos Santos, και την 31χρονη Cintia Maria Feliciano Peixe, μία από τις καλύτερες φίλες του θύματος που εργαζόταν σε ένα από τα κελάρια κρασιών της Secundino.

«Ο φίλος του θύματος είπε ότι η Thais είχε πάει να συναντήσει τη φίλη της για να λάβει κάποιες εξηγήσεις από εκείνη, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι της», είπε η αστυνομία. «Αρνούνται το έγκλημα, αλλά υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι συμμετείχαν στη δολοφονία της επιχειρηματία».

Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ εξετάζεται και υλικό από τις κάμερες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

δολοφονίαειδήσεις τώραΒραζιλίαμοντέλοεπιχειρηματίας