Κόσμος|12.02.2023 16:36

Σεισμός στην Τουρκία: Δημοσιογράφος έκρυψε το μικρόφωνο για να μην ακουστούν αποδοκιμασίες για τον Ερντογάν

Newsroom

Tην έντονη δυσαρέσκειά τους προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκφράζουν οι πολίτες, μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία, ο τραγικός απολογισμός του οποίου μεγαλώνει, όσο περνούν οι μέρες. Οι Τούρκοι θεωρούν τον πρόεδρό τους υπεύθυνο για τα κατασκευαστικά εγκλήματα σε κτίρια, τα οποία κατέρρευσαν σαν τραπουλόχαρτα και είχαν σαν αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Σε αυτό το κλίμα, viral έγινε δημοσιογράφος τουρκικού καναλιού, ο οποίος μετέδιδε ρεπορτάζ για τον σεισμό και προσπαθούσε να αποτρέψει να ακουστούν στον τηλεοπτικό αέρα οι αποδοκιμασίες του κόσμου προς το πρόσωπο του Ερντογάν. Την ώρα που μετέδιδε το ρεπορτάζ του, πολίτης διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι έχει μείνει έξι μέρες χωρίς ρεύμα, αλλά και ότι δεν υπήρχε διαθέσιμη σκηνή προκειμένου να μείνει.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Sertac Murat Koc που βρισκόταν στο σημείο, απροκάλυπτα έκρυψε το μικρόφωνο που κρατούσε πίσω από την πλάτη του, προκειμένου οι αντιδράσεις για τον Ερντογάν να μην μεταφερθούν ζωντανά στην τηλεόραση. Μέσα σε λίγη ώρα το περιστατικό έγινε viral με τους χρήστες του Twitter να μην διστάζουν να εκφράσουν την οργή τους ενάντια στον ρεπόρτερ αλλά και το κανάλι, το οποίο, μάλιστα, φέρεται να διέκοψε τη σύνδεση αμέσως μετά το περιστατικό.

Δείτε μερικές από τις οργισμένες αντιδράσεις στο Twitter

«Sertac Murat Koc. Ας το γράψουμε εδώ για να μην ξεχαστεί. Ντροπή και σε σένα».

«Ένας από αυτούς που θα τους φτύσουν στα μούτρα όταν βγουν μια μέρα αύριο».

«Sertac Murat Koc. Μην ξεχνάτε αυτό το όνομα, φυσικά, ο λογαριασμός θα έρθει. @tv100. Ντροπή σου».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤουρκίασεισμόςδημοσιογράφοςΡετζέπ Ταγίπ Ερντογάνσεισμός Τουρκίαειδήσεις τώρα