Κόσμος|15.02.2023 12:59

Χαμός σε δικαστήριο των ΗΠΑ: 25χρονη που διαμέλισε και ασέλγησε στον εραστή της, τώρα επιτέθηκε στον δικηγόρο της

Newsroom

Μία γυναίκα που κατηγορείται για μια φρικτή υπόθεση δολοφονίας και διαμελισμού στο Ουισκόνσιν επιτέθηκε στον δικηγόρο της την Τρίτη κατά τη διάρκεια δικαστικής ακρόασης, λίγα λεπτά αφότου ο δικαστής συμφώνησε να αναβάλει τη δίκη της.

Η Taylor Schabusiness, 25 ετών, καθόταν στο περιφερειακό δικαστήριο της κομητείας Brown όταν ο δικηγόρος της, Quinn Jolly, ζήτησε από τον δικαστή επιπλέον δύο εβδομάδες προκειμένου ένας εμπειρογνώμονας υπεράσπισης να εξετάσει την ικανότητα της πελάτισσάς του να δικαστεί.

Λίγα λεπτά αφότου ο δικαστής Thomas Walsh συμφώνησε απρόθυμα να αναβάλει τη δίκη της στις 6 Μαρτίου, η Schabusiness επιτέθηκε στον Jolly και ένας αστυνομικός την έριξε στο πάτωμα της αίθουσας, μετέδωσε το WLUK-TV. Στη συνέχεια η αίθουσα του δικαστηρίου εκκενώθηκε πριν συνεχιστεί η ακροαματική διαδικασία.

Η Schabusiness κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως πρώτου βαθμού, ακρωτηριασμό πτώματος και σεξουαλική επίθεση τρίτου βαθμού για τη δολοφονία του Shad Thyrion, 25 ετών, τον Φεβρουάριο του 2022. Οι αρχές λένε ότι στραγγάλισε τον Thyrion σε ένα σπίτι στο Green Bay, τον κακοποίησε σεξουαλικά και διαμέλισε το σώμα του, αφήνοντας κομμάτια του σε όλο το σπίτι και σε ένα όχημα.

Η Schabusiness έχει δηλώσει αθώος και αθώος λόγω ψυχικής ασθένειας ή ελαττώματος, σύμφωνα με το AP. Κρατείται με εγγύηση 2 εκατομμυρίων δολαρίων σε μετρητά.

Μετά το ξέσπασμά της στην αίθουσα του δικαστηρίου, ο δικαστής μετέθεσε την ακρόαση για την ικανότητά της από την Τρίτη στις 6 Μαρτίου. Ο δικαστής πρότεινε επίσης την ημερομηνία της δίκης στις 15 Μαΐου.

Στο τέλος της ακρόασης, ο Jolly είπε στο δικαστήριο ότι θα καταθέσει αίτηση να αποσυρθεί από την υπόθεση ως δικηγόρος της Schabusiness, αλλά ο δικαστής δεν αποφάνθηκε αμέσως επί του θέματος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

δικαστήριοΗΠΑδολοφονίαειδήσεις τώρα