Σάλος στη Ρωσία με συνεργάτη του Πούτιν που φαίνεται να κάνει στριπτίζ στην κάμερα
NewsroomΣάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη Ρωσία με αφορμή ένα βίντεο διάρκειας 44 δευτερολέπτων που κυκλοφόρησε σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο οποίο φαίνεται Ρώσος αξιωματούχος και συνεργάτης του Πούτιν να κάνει στριπτίζ ενώ παίζει μουσική.
Πρόκειται για τον 57χρονο αντιστράτηγο Αλεξάντρ Ματόβνικοβ, ο οποίος, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, είναι υπεύθυνος για τις σοβαρές ζημιές ύψους 274 εκατομμυρίων λιρών που υπέστη χθες ένα ρωσικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος.
Σήμερα ο αντιστράτηγος Ματόβνικοβ είναι αναπληρωτής αρχηγός των χερσαίων δυνάμεων της Ρωσίας, με ευθύνη για τη στρατιωτική παρουσία της Μόσχας στη γειτονική Λευκορωσία.
Τα σχόλια εντωμεταξύ που συνοδεύουν το βίντεο είναι ποικίλα. Από τα πιο χαρακτηριστικά είναι πως πρόκειται για έναν «άριστο γνώστη των εστιατορίων και των κυριών στο Μινσκ», και πως «του αρέσει να μεταθέτει την ευθύνη για τη λήψη αποφάσεων στους υφισταμένους του αξιωματικούς και ο ίδιος ασχολείται περισσότερο με τη δημιουργία παρόμοιου περιεχομένου βίντεο για τις φίλες του».
Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως η εν λόγω διαρροή δεν γίνεται τώρα τυχαία, μερικές ώρες μετά τις μεγάλες ζημιές που υπέστη ένα ρωσικό αεροσκάφος A-50 από Λευκορώσους αντάρτες κοντά στο Μινσκ. Η επίθεση φέρεται να προκάλεσε ζημιές στο μπροστινό και κεντρικό τμήμα του αεροπλάνου, καθώς και στην κεραία του ραντάρ του.
- Οικονόμου: Την Παρασκευή θα πάρετε τις απαντήσεις σας για τις εκλογές
- Προειδοποίηση Παπαδόπουλου για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα: «Τραντάζει» τη χώρα μας το ρήγμα της Ανατολίας;
- Διάρρηξη «μαμούθ» στη Φιλοθέη: Άρπαξαν πανάκριβα κοσμήματα και μετρητά από μονοκατοικία - Πώς έγινε
- ΕΟΦ: Ανακαλεί παρτίδα φαρμάκου - Για ποιο πρόκειται
- Καταθέσεις: Βουτιά τον Ιανουάριο λόγω ακρίβειας - 1,4 δισ. «σήκωσαν» τα νοικοκυριά
- Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Βλάβη ή ανθρώπινο λάθος; Τα ερωτήματα και πού επικεντρώνονται οι έρευνες
- Τραγωδία στην Ισπανία: 64χρονη σκοτώθηκε από ταύρο σε ταυροδρομία - Σοκαριστικό βίντεο
- Ο Σαββίδης δεσμεύτηκε και το όνειρο της Νέας Τούμπας παίρνει «σάρκα και οστά» - Το μοντέλο χρηματοδότησης που ανέφερε ο Μητσοτάκης
- Οι επόμενες εκλογές, η «κόκκινη κάρτα» σε Σαμαρά, το «όχι» στην Τουρκία και το λάθος στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Η συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ