Κόσμος|09.03.2023 22:00

«Γράμματα στον Τράμπ»: Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κυκλοφορεί βιβλίο με προσωπικές επιστολές

Newsroom

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα κυκλοφορήσει βιβλίο με προσωπικές επιστολές που του έχουν στείλει σημαίνουσες προσωπικότητας.

Το βιβλίο με τίτλο «Γράμματα στον Τραμπ» αποτελείται από 150 επιστολές που επέλεξε προσωπικά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και θα κυκλοφορήσει στις 25 Απριλίου. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων επιστολές από Κιμ Γιονγκ Ουν, την Όπρα Γουίνφρεϊ αλλά και την πριγκίπισσα Νταϊανα.

Περιλαμβάνει επιστολές από τον Κιμ Γιονγκ Ουν, την Όπρα Γουίνφρεϊ αλλά και την πριγκίπισσα Νταϊανα

Σε μία επιστολή που του είχε στείλει το 2000 η Οπρα Γουίνφρει, έγραφε: «Κρίμα που δεν κατεβαίνουμε (στις εκλογές)  για την προεδρία, είμαστε φοβερή ομάδα». Ο Τραμπ σχολιάζει στο βιβλίο του ότι  εξακολουθεί να θεωρεί τη Γουίνφρεϊ «καταπληκτική» — αλλά παραδέχεται ότι δεν είναι αμοιβαίο: «Δυστυχώς, μόλις ανακοίνωσα ότι θα βάλω υποψηφιότητα για Πρόεδρος, δεν μου μίλησε ποτέ ξανά».

«Κανένα βιβλίο δεν προσφέρει μια ματιά στην ιστορία όπως τα «Γράμματα στον Τραμπ» αναφέρει η εκδοτική ομάδα του βιβλίου,  Winning Team. Από τις ίδιες εκδόσεις έχει κυκλοφορήσει και το «Το ταξίδι μας», ένα εικονογραφημένο βιβλίο που περιγράφει λεπτομερώς την προεδρία του Τραμπ.

Τα απλό βιβλίο θα κοστίζει 99 δολάρια και ένα υπογεγραμμένο αντίγραφο 399 δολάρια. Θα κυκλοφορήσει σε πρώτη φάση στις ΗΠΑ. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΝτόναλντ Τραμπεπιστολέςβιβλίο