Κόσμος|06.03.2019 13:37

Μπουλντόζα παρασύρει εργαζόμενη και την θάβει ζωντανή (vid)

Newsroom

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο που δείχνει μία εργαζόμενη γυναίκα να παρασύρεται από μπουλντόζα και να θάβεται ζωντανή. 

Το δυστύχημα έγινε στους χώρους του εργοστασίου στην επαρχία Χουμπέϊ της Κίνας. Η ανυποψίαστη εργαζόμενη στέκεται μπροστά από μια μπουλντόζα. Ο χειριστής ξεκινά και την παρασύρει μέσα στον κάδο. Στη συνέχεια φορτώνει άμμο με την γυναίκα να βρίσκεται μέσα σε αυτόν.

Ο χειριστής δεν έχει καταλάβει τίποτα μέχρι εκείνη την στιγμή και συνεχίζει αδειάζοντας τη γυναίκα μαζί με την άμμο σε έναν κάδο! Στο βίντεο που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας, η γυναίκα φαίνεται να έχει τις αισθήσεις της και να προσπαθεί να βγει από την παγίδα θανάτου που έχει βρεθεί.

Εκείνη τη στιγμή όλοι συνειδητοποιούν το τραγικό γεγονός και τρέχουν πανικόβλητοι να την βοηθήσουν αλλά είναι πολύ ψηλά και δεν μπορούν να την φτάσουν. 

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, η γυναίκα έχασε τη ζωή της από ασφυξία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χειριστής της μπουλντόζας δεν είδε την γυναίκα γιατί μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο.

Κίναμπουλντόζανεκρή γυναίκα